Eveniment-Social

Tinerii liberali si-au ales un nou lider

Publicat: 11 dec. 2011

Sambata, 10 decembrie, in sala „Arcadia” a Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”, tinerii liberali si-au ales o noua structura de conducere. Organizatia de Tineret a Partidului National Liberal a hotarat ca, in urmatorii doi ani si jumatate, sa fie reprezentanti de Ionut Mitrofan. Inainte de a trece la vot, fostul presedinte TNL, Andrei Alin Vacarasu, a prezentat activitatile organizatiei de tineret in cei doi ani cat a fost la conducere. Presedintele PNL Pascani, primarul Grigore Craciunescu, s-a aratat multumit de activitatea intreprinsa pana acum de Vacarasu. „Astazi s-a ales o noua structura politica la Tineretul National Liberal, o noua conducere, care sper ca va veni cu obiective bine stabilite. Se apropie o perioada grea, vom avea cu totii mult de munca pentru a ne atinge telurile politice, mai ales ca se apropie alegerile, si cred eu ca noua echipa se va ridica la asteptarile noastre. Tin sa felicit pe noul presedinte al organizatiei, Ionut Mitrofan, finantist ca profesie, dar si pe echipa din jurul sau. De asemenea, felicit vechea conducere pentru activitatea pe care a depus-o pana acum si asteptam sa ne fie alaturi in continuare, pentru ca avem nevoie de astfel de oameni in partid”, a precizat primarul Grigore Craciunescu, presedinte PNL.

Mentionam ca pentru functia de presedinte TNL s-au inscris doi candidati. Ionut Mitrofan l-a invins pe Alin Andrei Vacarasu cu 18 voturi la 14. Alin Vacarasu a ramas cel de-al doilea vicepresedinte in Biroul Executiv al tinerei organizatii liberale.

Prim-vicepresedinte este Mihai Dascalu, fiul consilierului judetean Petrica Dascalu. Ceilalti vicepresedinti sunt: Silvia Garofalide, Andrei Palade si Bogdan Iacob. Pe lista de supleanti au fost alesi Alexandru Bodoasca, Alexandru Dandu, Silviu Iordache si Radu Mocanu. Intrunirea a fost condusa de presedintele PNL Pascani, Grigore Craciunescu, consilierul judetean Petrica Dascalu, cel care a pus bazele filialei pascanene, de vicepresedintii de partid, liderul TNL Iasi, Costel Alexe, si altii.loading...

Adauga un comentariu