Magazin

Tinuta purtata de Carmen Iohannis a starnit CONTROVERSE. Ce a facut gresit?

Publicat: 22 dec. 2014
Tinuta purtata de Carmen Iohannis la ceremonia in cadrul careia sotul sau, Klaus Iohannis, a depus juramantul pentru functia de Presedinte al Statului, a starnit o avalansa de comentarii pro si contra. 
Cei mai multi au sustinut ca alegerea vestimentara nu a fost deloc potrivita. Stilista Adina Buzatu de pilda, considera ca rochia primei doamne a fost nepotrivita cu anotimpul si evenimentul, mult prea scurta si ar fi trebuit sa aiba manecile trei sferturi.
„La doamna, tinuta este nepotrivita pentru aceasta ocazie, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vede al croiului. Rochia trebuia sa fie cel putin doua palme mai lunga si cu maneci trei sferturi, sau chiar lungi si obligatoriu de culoare inchisa, datorita solemnitatii. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fara nicio portita de iesire. Adica nu merg inovatiile. In plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alura varatica.”, a explicat Adina Buzatu, pentru Wowbiz.
Stilistul vestimentar a mai adaugat insa ca gafele de acest fel erau de asteptat.”Astfel de derapaje sunt normale la inceput. Cu siguranta, Carmen Iohannis urmeaza sa apeleze la sfaturile specialistilor care o vor initia in regulile evenimentelor cu protocol inalt”, a incheiat Adina Buzatu. 
In schimb, Adina Buzatu a avut numai aprecieri la adresa fostului cuplu de la Cotroceni – Maria si Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei. 
„La cuplul prezidential se vede experienta de 10 ani. Maria Basescu a fost o prezenta discreta ca de obicei si bine pusa la punct. Tinuta sa a avut lungimea si croiul potrivit. La domnul Basescu evolutia in cei 10 ani este enorma. Amintiti-va cum arata dansul in trecut si priviti-l cat de impecabil s-a prezentat in ultimul timp”, a precizat Adina Buzatu, pentru Wowbiz.
 
Adauga un comentariu