Magazin

Ținutele Imprimate Digital, Trendul Anului 2020

Publicat: 23 ian. 2020

Cu siguranță, sosirea noului an te-a făcut să îți stabilești câteva rezoluții. Fie că este vorba de mici provocări, precum “voi mânca mai sănătos” sau “voi fi mai înțelegătoare cu cei din jur”, fie că sunt schimbări vestimentare, toate aceste rezoluții sunt pentru a te determina să ai un an minunat. Fii pregătită pentru provocările ce vor apărea pe tot parcursul anului și mai ales, fii stylish cu ajutorul rezoluțiilor stilistice de mai jos.  Anul acesta, Dames îți propune să adopți cel puțin unul dintre aceste trenduri pentru a fi chic.

Dames este un brand 100% românesc, ce se adresează femeilor care apreciază piesele vestimentare realizate cu migală și dedicare în România, din dragoste pentru românce. Cu două unități de producție de peste 150 de angajați. Dames oferă produse calitative, la prețuri corecte și se adresează nu numai clientului final, ci și tuturor companilor care doresc colaborări în industria textilă.

 

Spre deosebire de magazinele online de modă, pe Dames.ro găsești, pe lângă colecțiile clasice și colecția Premium, produse imprimate digital prezentate în variantă virtuală. În acest fel, Dames garantează păstrarea culorii și autenticitatea modelului digital. De asemenea, te poți juca și tu cu inspirația și îți poți crea propriile imprimeuri: Dames te ajută să-ti pui în practică creativitatea și astfel, vei avea piese cărora le-ai făcut tu însuți design-ul.

Datorită noilor tehnologii de imprimare digitală, posibilitățile sunt nelimitate în cee ace privește cromatica și design-ul printului. Mai mult, prin modelele digitale, Dames economisește resurse naturale importante, confecționând direct ceea ce clientul comandă. Fie că îți dorești rochii tradiționale românești, o fustă înfricoșătoare de Halloween sau o bluză cu maci, la Dames găsești produse imprimate digital, viu colorate pentru diverse ocazii din an. 

De altfel, romantismul este exprimat în colecțiile digitale de Mărțișor sau de Valentine’s Day, ce sunt alcătuite din bluze, fuste și rochii cu imprimeuri simpatice. Ce poate fi mai frumos decât să celebrezi alături de persoană iubita și să îi oferi cadouri de Valentine’s Day? Varietatea colecțiilor Dames te va convinge atât pe tine, cât și pe cei dragi să vă reînnoiți garderoba cu piese vestimentare moderne. Cu accesoriile potrivite, poți purta același articol la orice ocazie, datorită finisajelor delicate și cromaticii actuale.

 

Sezonul acesta, bluzele elegante cu mâneci bufante, cu imprimeuri 3D sau cu aplicații de dantelă sunt foarte populare, fiind deja prezente în vitrinele magazinelor de modă. Poți realiza și tu o ținută romantică și delicată, cu minim de efort: adaugă o bluză cu imprimeuri digitale blugilor tăi favoriți, alături de o pereche de pantofi în culori neutre. Astfel, vei exprima feminitate și eleganță, chiar și în zilele agitate de la birou.

 

Ochelari supradimensionați, sacouri oversize, imprimeuri, coafura wet-look, culori metalizate și bluze elegante cu imprimeuri: acestea sunt trendurile stilistice ale anului 2020, prezente pe marile podiumuri ale modei. 

 loading...

Adauga un comentariu