Magazin

TIR rasturnat pe centura – Un ranit

Publicat: 30 apr. 2013

Un TIR care transporta confectii textile s-a rasturnat, marti, pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca. Soferul a fost ranit si a fost transportat la spital. In urma accidentului, circulatia se desfasoara pe un sens, alternativ.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, Andrei Biris, a declarat, marti, ca un TIR care transporta confectii textile s-a rasturnat pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, pe relatia Valcele Apahida, iar in urma accidentului au avut loc scurgeri de combustibil din rezervorul autotrenului.

„Circulatia a fost blocata pe un sens si se circula pe un singur sens, alternativ. Soferul a fost ranit si a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) Cluj-Napoca de un autoturism aflat in trafic”, a spus Biris.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, Anca Bolba, a declarat, la randul sau, pentru MEDIAFAX, ca politistii fac cercetari in acest caz pentru a stabili cauzele producerii accidentului.loading...

Adauga un comentariu