Eveniment-Social

Tirgul TINIMTEX a ajuns la editia a XV-a

Publicat: 16 feb. 1999

Camera de Comert si Industrie Iasi, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a municipiului Bucuresti organizeaza, in perioada 18 februarie-3 martie, a XV-a editie a tirgului TINIMTEX ’99. Manifestarea expozitionala si in acelasi timp comerciala, se adreseaza producatorilor, importatorilor si comerciantilor din industria usoara, asa dupa cum ne asigura organizatorii acesteia.

Tinta tirgului este lansarea comenzilor si perfectarea contractelor pentru sezonul primavara-vara 1999. Etalarea produselor se va realiza in doua etape. In perioada 18-23 februarie se vor prezenta produsele din grupele confectii (inclusiv din piele si din blana), tesaturi si accesorii, iar in perioada 26 februarie-3 martie, produsele din grupele: tricotaje, incaltaminte, marochinarie, galanterie-mercerie si pasmanterie. Tirgul va fi gazduit de Palatul Culturii si de Teatrul „Luceafarul” din Iasi, unde vor expune peste 350 de firme. Programul manifestarii cuprinde actiuni conexe de larg interes si devenite traditionale, de genul reuniunilor profesionale, intilnirilor de afaceri, expunerilor teoretice cu ilustrare practica a tendintelor de moda pentru sezonul primavara-vara 1999 si toamna-iarna 1999-2000.

Tirgul va culmina cu Festivalul caselor de moda „Moldova ’99”, manifestare care va pune in valoare potentialul creativ vestimentar al firmelor cu preocupari in acest domeniu. Festivalul se va desfasura simbata, 20 februarie, la ora 19.30, in Sala Mare a Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Iasi.loading...

Adauga un comentariu