Eveniment-Social

Titularizare 2021: 1548 de candidaţi s-au prezentat la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar la nivelul județului Iași

Publicat: 21 iul. 2021
sală de clasă goală

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 21 iulie, în cele patru de centre de examen organizate la nivelul județului Iași, s-au prezentat 1548 de candidaţi (79,87%) din cele 1938 de cadre didactice înscrise. Din promoţia de absolvenţi ai anului 2021, au fost înscriși 384 de candidaţi.

72 dintre aceștia s-au retras din motive personale sau medicale, iar în centrele organizate la Iași, niciun candidat nu a fost eliminat din examen.
Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedidcat, http://subiecte.edu.ro/2021 , la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 28 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi transmise si prin e-mail, după afişarea rezultatelor, până în data de 28 iulie, ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site în data de 3 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

Comentarii
  • evaluati mai bine catedra de limba engleza de la UCECOM IASI .profesoara nu are drf si nici titularizare si ocupa postul [e bani.catedra ei trebuie data la titulara scloii

Adauga un comentariu