Actualitate

Toamna speciala la Ateneul Tatarasi. In prim-plan este maestrul Florin Piersic – GALERIE FOTO

Publicat: 22 sept. 2016

@ Directorul Ateneului Tatarasi, Andrei Apreotesei, a prezentat toate surprizele si evenimentele pregatite publicului la inceputul acestei toamne @ Astfel, pe 8 octombrie 2016, de la ora 18:30, in prezenta actorului Florin Piersic si a Lamiei Beligan va fi inaugurata Sala Mare a institutiei, dupa finalizarea lucrarilor de modernizare

Dupa o vara plina de activitati si de spectacole incendiare, directorul Ateneului Tatarasi, Andrei Apreotesei, a prezentat toate surprizele si evenimentele pregatite publicului la inceputul acestei toamne. Prima este programata pe 8 octombrie 2016, de la ora 18:30, in prezenta actorului Florin Piersic si a Lamiei Beligan, cand va fi inaugurata Sala Mare a institutiei, dupa finalizarea lucrarilor de modernizare. La acest moment va fi prezent si primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, care va inmana distinsului Piersic o distinctie de onoare. Pe de alta parte, sala va purta numele actorului Radu Beligan. De asemenea, in aceeasi zi, de la ora 19:00, Piersic va sustine spectacolul intitulat „Florin Piersic, pur si simplu”.

Citeste si:  Transformare radicala pentru o faimoasa institutie din Iasi! – FOTO

„Pe de alta parte, vreau sa va anunt ca de maine (astazi, 23 septembrie – n.r.), incepand cu ora 10:00, vom deschide noul site al Ateneului, link-ul fiind www.ateneuiasi.ro. Tot acum va incepe si vanzarea de bilete pentru spectacolele lunii octombrie, atat la casieria Ateneului, dar si on-line. Ateneul se va implica activ si in evenimentele dedicate «Zilelor Iasului»! Printre surprizele pe care vreau sa le anunt, programate luna viitoare, sunt urmatoarele: pe 25 octombrie vom aniversa 95 de ani de la nasterea Majestatii Sale Regele Mihai, pe 29 octombrie vom sarbatori «Ziua Animatiei», prilej cu care in special publicul tanar va putea viziona un colaj de desene animate clasice. In final, la propunerea regizorului iesean Cristian Mungiu, care ne-a solicitat sa organizam un festival al filmelor premiate la Cannes, acesta urmand a avea loc intre 28 si 29 octombrie”, a transmis Apreotesei.

Avand in vedere ca mai sunt doar cateva zile pana la momentul in care va fi inaugurata Sala Mare a Ateneului, deja au sosit noile scaune, noul mobilier care va fi amplasat la intrarea in cladire, precum si mocheta care va fi pusa tot in sala. Un alt lucru nou este si ca, publicul care va veni la spectacolele organizate de Ateneu, va putea sa-si achizitioneze, printr-un parteneriat facut cu producatori privati, de la sucuri, apa minerala, sampanie sau vin. „O alta surpriza pe care as vrea sa o transmit in acest context este ca am reusit achizitionarea unui pian alb digital, marca Yamaha, la un pret extrem de rezonabil. El este singular in Iasi si va pot spune ca nici Filarmonica, Conservatorul sau Opera nu detine asa ceva”, a conchis Andrei Apreotesei.

Citeste si:  Un alt sfarsit de saptamana marcat de spectacole extraordinare ale Ateneului Tatarasi

Comentarii
  • d-nule director al Ateneului si dragi jurnalisti va rog sa faceti toate demersurile necesare ca publicul iesean care vine la o unitate de cultura sa nu mai dea cu nasul in sicrie si cruci funerare ( vorbesc de magazinul din fata ateneului care iti transmite un sentiment de moarte aproape ) cine i-a autorizat ?????? militati pentru spatii de relaxare , parc ca atunci cind vii si pleci sa pastrezi incarcatura emotionala pozitiva dupa vizionarea unui spectacol.HEI PRIMAR , JURNALISTI FOTOGRAFIATI CLADIREA ATENEU SI DE LA DISTANTA SA INTRE IN CADRU SI MONUMENTELE FUNERARE POATE SE SESIZEAZA CINEVA.

Adauga un comentariu