Actualitate

Toata familia si-a pus silicoane

Publicat: 04 iul. 2012

Are mama cinci fete frumusele foc…..

O familie din Marea Britanie a uimit pe toata lumea din cauza unei idei inedite. Cele patru fiice si mama lor si-au facut implant cu silicon. Bilantul? 13 operatii pentru 5 femei, peste 50.000 de euro.

Chantal Marshall, in varsta de 53 de ani, este mama a cinci fete, dintre care 4 si-au facut operatii de marire a sanilor. Mezina familiei este si ea pregatita pentru o schimbare, desi are numai 14 ani.

Mama a suferit 4 operatii la sani, Emma, in varsta de 30 de ani, a suferit 3 operatii, Terri, in varsta de 27 de ani, a suferit tot 3 interventii, Tara, 26 de ani, 2 operatii, iar Ripley, in varsta de doar 21 de ani, doar 2 operatii, fiind si cea mai tanara dintre surorile care si-au pus implanturi.

Intreaga serie de operatii a inceput in 1996, dupa ce femeia a avut de suferit din cauza multiplelor sarcini pe care le-a purtat, sanii ei chiar au avut nevoie de o interventie chirurgicala. Chantal mai are si 4 baieti pe langa cele 5 fete.

"Ma simt foarte bine acum. Arat precum Katie Price. Noii mei sani mi-au schimbat viata", a declarat femeia pentru The Sun.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit