Mozaic muzical

Toata lumea a dat-o disparuta! Ce se intampla acum cu indragita cantareata Carmen Trandafir

Publicat: 21 nov. 2018

Vedeta nu a mai aparut pe micile ecrane, insa pare sa se mentina in forma

Vedeta anilor’80, Carmen Trandafir a intrat, in ultima perioada, intr-un con de umbra! In ciuda faptului ca a participat la o emisiune de transformari, nu a fost suficient ca indragita cantareata sa revina puternic in atentia publicului! Mai mult, artista a fost chiar uitata de iubitorii muzicii autohtone, care au migrat catre stilurile mai noi interpretate de Smiley, Alina Eremia sau Delia!

“Nu voit m-am retras, dar lucrez intr-un circuit inchis. Am inregistrat chiar si melodii noi, dar avand acest handicap, ca nu am unde sa ma promovez, nici la TV, nici la radio, lumea nu stie nimic de mine. Mi-am cam luat gandul ca voi ajunge vreodata pe radio. Eu nu mai sunt noua si nici nu pot sa ma reinventez. Ce sa fac, sa tai din nume? Bine, ma numesc doar “Carmen”, sa lucrez si la imagine? Pot sa fac si asta, dar ca sa fac lucruri foarte facile, muzical vorbind, mi-e mai greu”, a marturisit cu tristete cantareata.

Carmen Trandafir s-a transformat! Ultimele imagini cu ea sunt relevante

Pe de alta parte, dincolo de retragerea fortata din showbiz, Carmen Trandafir s-a transformat si in privinta fizicului! Daca in trecut, era o pustoaica firava, ei bine, acum, la 43 de ani, ea arata la fel de bine, dar putin diferit! Casatorita cu apreciatul comentator sportiv, Emil Gradinescu, si mama unei fetite, Carmen s-a mai rotunjit un pic, dar este la fel de frumoasa! Drept dovada stau si ultimele imagini cu artista de la un eveniment de familie, unde a fost nasa unei fetite, pe nume Emma.

Adauga un comentariu