Funny

Toata lumea e in extaz! Nimeni nu isi da seama cum au aparut peste noapte

Publicat: 25 iul. 2017
9
Un lac de agrement din Buzau a devenit peste noapte raiul broscutelor testoase! Au aparut cu sutele in helesteul din parc si toata lumea se intreaba care este explicatia acestui fenomen ciudat.
Inoata fericite in apa si fac intrecere catre cele mai mari bucati de paine! Broastele testoase care au aparut peste noapte in parcul tineretului din buzau fac senzatie printre oameni. De la mic la mare, toata lumea se minuneaza.
Broaste normale e plin lacul , dar broaste testoase extraordinar de frumoase, putem sa le luam ca animale de companie acasa, sa ne rasfatam>

vezi si Ce a patit un fotograf francez care a pozat in secret autostrazile pustii din Coreea de Nord: „E drumul catre iad”

La ora amiezii testoasele tin spectacole pentru trecatori. E lupta stransa intre ele si pestii din lac, care vor si ei o bucata cu paine.
Si totusi, de unde au aparut in lacul de agrement?
Specialistii cred ca ele fie au fost aruncate in ultimii ani de oameni, care au renuntat la acvariile din case. Au crescut, s-au inmultit, iar acum sunt cu sutele. Habitatul le prieste de minune, caci apa este plina de plante acvatice.
Broastele testoase sunt specii protejate de lege iar detinerea si comercializarea lor sunt interzise si pot fi sanctionate penal.
Adauga un comentariu