Cancan ultimă oră

Toată lumea o cunoaște pe Anamaria Prodan dar puțini știu cum arată sora sa. Cele două seamănă foarte bine

Publicat: 06 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anamaria Prodan este una dintre cele mai sexy femei din showbiz, însă admiratorii pot spune același lucru și despre sora sa, după ce vedeta a publicat o fotografie împreună. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. Anamaria Prodan uimește pe zi ce trece cu frumusețea sa. Chiar dacă a ajuns la vârsta de 46 de ani, vedeta nu dă semne că îmbătrânește, ci din contră, parcă întinerește pe zi ce trece. Se pare că gena este una bună, deoarece și sora sa este la fel de frumoasă.

Impresara a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de sora sa mai mică, alături de mesajul: ”Acum zâmbim”. Cele două nu se întâlnesc prea des, deoarece locuiesc la mulți kilometri distanță, însă au o relație foarte bună. Anca s-a stabilit de mai bine de 15 ani în America și este împlinită pe toate planurile. Este căsătorită cu un fost luptător de jiu-jitsu, iar împreună au o fetiță.

Anca nu a ales o carieră în fața camerelor precum sora sa, Anamaria, ci meseria de agent imobiliar, iar unde de-a lungul timpului a făcut mai multe tranzacții importante.

”Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp, potrivit informațiilor din presă.

Cele două sunt la fel de frumoase. Fanii le-au transmis multe comentarii de bine, dar prin care le-au transmis celor două că se aseamănă foarte mult.

Adauga un comentariu