Magazin

Toata Romania trebuie sa stie! Ce s-a descoperit in locul vizitat de MILIOANE DE ROMANI. Specialistii studiaza

Publicat: 21 oct. 2016
1
Semnificatia Carpatilor este asemanatoare in mai multe scrieri vechi.Astfel in sumeriana KUR-PAT inseamna Muntele Printilor si aminteste ca inainte de Potop, au domnit opt regi in cinci orase, timp de 241200 de ani.

Apoi tablitele sumeriene spun ca a sosit Potopul, dupa care la domnie au venit regii popoarelor din munti. In sanscrita KARPATA inseamna Locul Guvernatorului iar in latina CARPE inseamnaMuntele Tau.

Mai multi istorici romani si straini considera ca muntele mistic, Caucaz, nu are nicio legatura cu actualul Caucaz, ci cu muntii care se intindeau de la Portile de Fier si pana in zona Buzaului. Aici ar fi fost Prometeu inlantuit de Zeus. Cunoscand toate aceste legende dar si fapte istorice putem intelege valoarea spirituala a sfincsilor romanesti.

Energiile inteligente

In muntii Bratocea, la capatul uneia dintre culmi se afla o stanca ciudata. Localnicii ii spun Faunul. Masurile energetice efectuate aici au aratat un flux deosebit de energie. Batranii spun ca insusi Zeus, ranit in lupta cu titanii s-ar fi adapostit acolo, ingrijit fiind de un faun. Drept rasplata, Zeus, cu o mana de fulgere a sculptat aceasta stanca. Uneori sfinxul pare ca a luat foc. Se spune ca flacarile ascund comorile din interiorul stancii.

Radiestezistii afirma ca zona este incarcata energetic si ca daca nu ar fi controlata ar putea arde toata Romania pe o adancime de doi metri.

Cercetatorul Pavel Codrescu a efectuat un experiment. A ingropat trei obiecte, unul de aur, altul din argint si un altul dintr-un aliaj. Dupa un an de zile le-a dezgropat si a constatat ca aurul nu patise nimic, argintul capatase culoarea verde iar aliajul se topise. In Toplet argintul a capatat culoarea albastra iar in Bucegi rosu. Nu au putut fi explicate aceste anomalii.

Paznicul de seara

Aceasta stanca se afla in apropierea cabanei Ciucas. Persoanele care s-au apropiat de ea au avut stari de somnolenta, furnicaturi.

In 1992, Georgescu Aurel, specialist in mistica a sustinut ca are o harta foarte veche a acestei zone si care prezinta ca aici s-ar afla porti de trecere spre alte dimensiuni. El si alte sase persoane au disparut misterios in aceasta zona.

Echipa venise in zona sa o cerceteze. Au purtat discutii cu calugarul Teofil, care locuia in zona, explicandu-i ca au gasit in pesterile din zona niste obiecte stranii din argint si ca sunt foarte aproape sa descopere acele porti catre alta dimensiune. La scurt timp toata echipa a disparut. Au mai fost si alte disparitii dar s-au pus pe seama ursilor sau a unor accidente. Nu au fost gasite probe ca ursii au atacat sau ca au fost accidente montane.

Spiritologii sustin ca sub Sfinxul din Bucegi se gasesc comorile spirituale ale lumii. Ele nu au fost descoperite pentru ca acest val de energie este greu de penetrat. Tot ei sustin ca aici sunt porti catre civilizatii decalate temporar.

Cercetatorul finlandez Frederik Hanunssen considera ca aceasta zona este leaganul spiritual al omenirii.

Pentru cei care sunt initiati in mistica, cuvantul Akasha inseamna memoria universala, cea care inmagazineaza tot ce s-a intamplat de-a lungul timpului. Se pare ca toti sfincsii din lume sunt zone in care aceste arhive pot fi accesate. Aceste stanci ciudate actioneaza ca niste porti intr-un program sofisticat in care acestea sunt lasate deschise atunci cand lucrurile nu merg cum trebuie.

Punct de reper pentru calatoriile spatiale

In Muntii Calimani, in rezerva 12 Apostoli, in 1987, un student a descoperit unmegalit straniu care reprezinta o figura bizara insotita de simboluri solare. In apropiere se afla o stanca inalta de 20 de metri care se numeste Dochia. La baza ei exista un izvor cu puteri curative. Se spune ca cele mai multe OZN uri au fost vazute in acea zona. Se sustine ca aici ar fi o gaura de vierme care ar scurta calatoriile in timp. Orice aparat cu baterii functioneaza mult mai mult in acea zona.

Cea mai importanta alcatuire stancoasa de tip sfinx se afla in Muntii Retezat, unde nu mai putin de sase formatiuni de tip antropomorf sunt dispuse pe un arc de cerc. Cei care analizeaza solul masivului vor constata asemanarea cu cel de pe Luna.

In Masivul Zaganu exista un sfinx denumit Ciobanasul. Aici se aud niste voci ciudate in alta limba. Energia emisa langa sfincsi a dus la crearea unei faune deosebite, vezi viperele de la Toplet dar si producerea unor fenomene naturale deosebite.

In zona Retezat – Godeanu se intampla foarte des accidente montane, fapt care i-a facut pe turisti sa evite aceasta zona.
Adauga un comentariu