BZI LIVE

LIVE VIDEO – Toate detaliile despre Aeroportul Iaşi şi crearea locurilor de muncă în municipiu. Prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu şi deputatul Petru Movilă revin la BZI LIVE. Cele mai noi proiecte prezentate de candidaţii PMP la alegerile locale – FOTO

Publicat: 17 sept. 2020

O nouă emisiune de larg interes la BZI LIVE. Vineri, 18 septembrie, cu începere de la ora 10.00, în platul BZI LIVE vor fi prezenţi prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu şi deputatul Petru Movilă. Candidaţii PMP la Primăria Iaşi şi la Consiliul Judeţean Iaşi vor prezenta propunerile lor pentru administraţia publică locală în noul mandat 2020-2024. Vor fi prezentare proiectele ce ţin de salvarea Aeroportului Internaţional Iaşi,dar şi despre crearea de locuri de muncă în municipiu. Numai în contextul pandemiei de COVID-19, mii de persoane din oraş şi-au pierdut locurile de muncă. PMP Iaşi va prezenta un set de măsuri şi propuneri care vor veni în sprijinul ieşenilor, noi proiecte la nivelul urbei moldave şi a celorlalte unităţi administrativ-teritoriale din judeţ.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu