Magazin

Toate FEMEILE vor primi bani de la stat! 300 EURO pe loc, daca sunt dispuse sa faca asta

Publicat: 12 aug. 2016

Femeile insarcinate vor fi platite sa renunte la fumat! Acestea ar putea primi vouchere in valoare de pana la 300 de euro, daca accepta sa renunte la acest viciu, pana la nasterea copilului.

Intr-un efort de a combate efectele pe care fumatul le are asupra fatului, 17 spitale au acceptat sa ia parte la studiul desfasurat pe o perioada de 36 de luni. Participantele se vor intalni cu un consilier pentru renuntarea la fumat in timpul examenelor pe care trebuie sa le efectueze o femeie insarcinata, scrie libertatea.ro

Pentru fiecare sedinta, participanta va fi rasplatita cu un voucher de 20 de euro. Acestea pot obtine pana la 300 de euro.

Astfel, medicii vor sa testeze eficienta stimulentelor financiare in ceea ce priveste renuntarea la tutun. Participantele la studiu trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa aiba cel putin 18 ani, sa nu fie insarcinate in mai mult de patru luni si jumatate si sa fumeze cel putin cinci tigari pe zi.

Momentan, studiul se desfasoara in Franta, dar exista posibilitatea ca si alti medici din Uniunea Europeana sa preia initiativa.loading...

Adauga un comentariu