National

Toate legile din ultimii 25 de ani sunt on-line. Vezi unde se pot consulta gratuit

Publicat: 12 nov. 2014

Portalul de pe site-ul Ministerului Justitiei care permite accesul la legislatia actualizata a fost lansat, miercuri, ministrul Robert Cazanciuc declarand ca varianta finala va fi discutata in decembrie, dupa ce vor fi sugestiile si propunerile.

„Noi cerem oamenilor sa cunoasca legea, dar in acelasi timp le pretindem sa plateasca pentru cunoasterea legii. Acest lucru nu trebuie sa se mai intample, fiecare roman trebuie sa aiba acces gratuit la tot ce inseamna legislatie actualizata.

Este posibil incepand de astazi (miercuri n.r.) acest lucru, pe site-ul MJ, fiecare cetatean va gasi tot ce inseamna act normativ emis dupa 1989, intr-un format, spunem noi, prietenesc, care sa-i permita sa gaseasca ceea ce isi doreste”, a spus Cazanciuc, informeaza Mediafax.

Ministrul a adaugat ca formatul este foarte simplu si permite cautarea dupa cuvinte-cheie.

„Am reusit sa-l facem cu efortul unui colectiv de IT-isti din minister, cofinantare europeana, si asteptam in urmatoarele doua saptamani orice sugestie, orice propunere, in asa fel incat sa putem discuta de o versiune finala a proiectului in luna decembrie a acestui an”, a spus Cazanciuc.

Luna trecuta, ministrul Justitei afirma ca proiectul a costat aproximativ patru milioane de euro, fiind finantat de UE.loading...

Adauga un comentariu