Cancan ultimă oră

Toate persoanele se vor îmbrăca în alb la înmormântarea lui Petrică Cercel. Care este motivul

Publicat: 17 sept. 2021
Cunoscutul manelist Petrică Cercel a murit lăsând în urma sa o soție și trei copii îndurerați

Moartea lui Petrică Cercel a reprezentat un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut sau care i-au apreciat activitatea artistică de-a lungul timpului.

Familia lui Petrică Cercel a cerut tuturor celor care vor merge la priveghiul și la înmormântarea acestuia să se îmbrace în alb.

De ce vor purta alb toți cei care vor merge la înmormântarea lui Petrică Cercel?

În showbizul din România este din nou doliu după ce Petrică Cercel s-a stins din viață. Cântărețul de manele s-a infectat cu noul coronavirus, a fost internat de urgență la spital, însă în cele din urmă, organismul său a cedat, iar medicii nu au mai putut decât să declare decesul. După moartea lui Petrică Cercel, apropiații acestuia au postat nenumărate mesaje în mediul online. Daniel Ionescu, cunoscut drept cameramanul maneliștilor, a dat vestea morții lui Petrică Cercel și le-a comunicat celor care vor să participe la priveghiul artistului și la înmormântare una dintre cele mai mari dorințe ale familiei.

Mai exact, apropiații lui Petrică Cercel au cerut ca toți participanții să poarte haine de culoare albeă.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!! Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrica Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, pe contul său de Facebook.

Pentru că familia lui Petrică Cercel dorește să păstreze curată imaginea acestuia și în semn de respect pentru artist, toți cei prezenți la priveghiul și înmormântarea lui Petrică Cercel vor purta haine în nuanțe de alb.

petrica cercel a murit

De ce a murit Petrică Cercel?

Petrică Cercel, cunoscutul cântăreț de manele, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta se afla internat în spital, în stare gravă, în secția ATI. Fiul artistului, Ionuț Cercel, a confirmat în urmă cu mai multe zile că tatăl său luptă împotriva acestui virus și că starea lui este una gravă.

Câteva zile mai târziu, vestea morții lui Petrică Cercel a picat ca un trăsnet atât pentru apropiații acestuia, cât și pentru fanii cântărețului.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.”, scria Ionuț Cercel pe Facebook cu doar câteva zile înainte ca tatăl său să se stingă din viață.

Adauga un comentariu