National

Toate privirile au fost atintite asupra ei, la nunta Elenei Basescu! Cine este misterioasa doamna cu palarie!

Publicat: 04 sept. 2012
Toti cei care au stat, sambata, cu ochii pe nunta mezinei presedintelui Basescu, au remarcat-o cu siguranta, in multimea pestrita venita sa ia parte la nunta mezinei presedintelui Basescu, pe eleganta „doamna cu palarie”. Parea mai degraba desprinsa din randul invitatilor la o nunta regala, dupa cum a remarcat designerul Catalin Botezatu, care s-a declarat fermecat de misterioasa si rafinata aparitie. „Abia astept sa aflu cine a fost doamna!”, a comentat el, potrivit Cancan.
Tinuta Doinei Popoviciu a fost apreciata de stilista Dana Budeanu drept una „de un rafinament desavarsit”.
Cum a coborat din limuzina, toti cei care urmareau evenimentul au dorit sa stie cine-i misterioasa „doamna cu palarie”
Doina Popoviciu a iesit imediat in evidenta in multimea pestrita, cu o palarie eleganta, care amintea de nuntile regale
Reporterii Cancan.ro au reusit sa dezlege misterul: eleganta doamna este Doina Nadia Popoviciu, fiica fostului demnitar comunist Ion Dinca si fosta sotie a omului de afaceri Gabriel Popoviciu. 
Stilista Dana Budeanu a catalogat aparitia Doinei Popoviciu la nunta Elenei Basescu drept una de un rafinament desavarsit. „Va rog, doamnelor, sa admirati si memorati pur si simplu fotografic aceasta tinuta de un rafinament desavarsit. A fost singura din ziua aceea, din pacate. Din fericire insa, a existat aceasta „gura” de aer fin in atmosfera irespirabila a aparitiilor pestrite, de prost gust si de o „vulgaritate” violenta”, a apreciat Dana Budeanu.


loading...

Adauga un comentariu