Informații utile

Toate unitățile Western Union din Iași. Ce persoane se folosesc cel mai mult de transferul electronic

Publicat: 09 apr. 2021

Iașiul pare împânzit de unități Western Union. Din fericire, reprezintă o alternativă eficientă pentru ghișeele de la bancă. Comoditatea fiind atât de căutată astăzi, firma se bucură de un real succes. Pentru a clarifica cine sunt ei și cu ce se ocupă, trebuie să menționăm următoarele.

Western Union este o companie americană ce oferă servicii financiare. În baza activității acestora, se situează în clasamentul liderilor pe piața transferului de bani. Motivul pentru care lumea alege transferul electronic de bani în sistemul lor este faptul că nu necesită un cont bancar. Pe lângă acesta, acesibilitatea, simplitatea și rapiditatea transferului constituie, de asemenea, un motiv prioritar pentru care oamenii aleg să folosească serviciile lor.

Câte unități Western sunt în Iași și unde le găsim 

În Îași sunt puse la dispoziția cetățenilor 10 unități care oferă serviciile Western Union.  În funcție de cartierul în care locuiți, puteți apela la serviciilor companiei la adresele următoare:

În cadrul MUSICBOXSOUND SRL, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, Iulius Mall Spatiul De Depozitare D12.

În cadrul Garanti Bank, pe Str. Anastasie Panu Nr 36.

În cadrul AGAPRESS COMPANY SRL, pe Str. C A Rosetti Eternitate.

În cadrul BSG AMANET AND EXCHANGE, pe Bd. Socola Nr. 1 Bl. D1, Agentia Iași 04 și Agentia Iași 05.

În cadrul SMART EXPLORER SRL, pe Bvd-ul Nicolae Iorga Nr 24 Camera 16, Bloc C1.

În cadrul GARANTI BANK, pe Bvd-ul Independenței Nr. 9 Bl. A1 4.

În cadrul RELANSGABI SRL, pe Strada Pantelimon Halipa Nr. 11v.

În cadrul Iorgu Al Florin Întreprindere Individuală, pe Strada Petre Țuțea Nr. 19 Parter, Bloc 913 Tr 1.

În cadrul BSG AMANET AND EXCHANGE, pe Strada Gării Nr. 14-16 Bl L23, Agenția Iași 03.

În cadrul BSG AMANET AND EXCHANGE, pe Bvd. Alexandru Cel Bun Nr. 62 Bl. D3, Agentia Iasi 01.

De unde trimit românii ce mai mulți bani în țară prin transferul electronic? 

Răspunsul la întrebare poate fi anticipat cu ușurință. Marea Britanie este țara din care pleacă cei mai mulți bani spre România. Comunitatea română de lucrători din Anglia este destul de mare, fapt datorat salariilor satisfăcătoare. Cei mai mulți români aleg să lucreze în străinătate, cu precădere în Marea Britanie, pentru a le oferi un trai mai bun copiilor.  Aceștia din urmă sunt, de obicei, elevi, iar părinții tranzacționează sume enorme în România, sume ce depășesc chiar și concurența investitorilor străini.

„În momentul de faţă, cea mai activă comunitate de români din punct de vedere al transferurilor de bani prin intermediul serviciului TransferGo este cu precădere cea din Marea Britanie. Astfel, românii de aici trimit în medie între 400 şi 700 de lire, în total, de la mijlocul lunii august şi până la mijlocul lunii septembrie”, precizează compania TransferGo.

Unde mai lucrează Românii în pandemie? 

Pornind de la scandalul devenit viral anul trecut, când două mii de români și-au riscat sănătatea pentru un loc de muncă în Germania, ne izbim de aceeași realitate și la momentul actual. Chiar dacă multe firme și-au concediat unii dintre angajați, românii tot și-au găsit de muncă. Mulți au optat pentru angajatori și țară străină. Fiind motivați de câștigurile mai mari, aceștia, după venirea în țară din martie anul precedent, au ales să se întoarcă în țări ca Italia, Spania sau Germania.

Adauga un comentariu