Retete de post

Tocanita de cartofi cu ciuperci – FOTO

Publicat: 18 ian. 2012

Ingrediente:

1 kg cartofi
400 g ciuperci
2-3 linguri bulion
1 ceapa mica
1 lingurita boia
piper
sare
   
Mod de preparare:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Daca folositi ciuperci proaspete le spalati si le taiati felii mai groase. Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Cand se inmoaie putin adaugam o lingurita de boia dulce. Amestecam si adaugam cartofii. Amestecam de cateva ori si completam cu apa. Cand cartofii sunt pe jumatate fierti adaugam ciupercile. Lasam sa fiarba la foc mic si la sfarsit adaugam 2-3 linguri de bulion. Condimentam cu sare si piper. Servim.
Tocanita de cartofi cu ciuperci din imagini este pregatita de Amalia.



loading...

Adauga un comentariu