Retete de post

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta 2

Publicat: 31 mai 2011
2

Ingrediente:

1 kg ciuperci
100 g ceapa
100 g ardei grasi
300 g rosii coapte bine
50 ml ulei
1 legatura de patrunjel
sare
boia de ardei

Mod de preparare:

Se taie ceapa fin si se caleste in ulei. Ardeiul se taie cubulete si se adauga peste ceapa. Se pune o lingurita de boia. Se curata ciupercile de coaja si se taie bucatele, inclusiv coditele. Se pun  peste ceapa calita, se amesteca bine si se lasa sa se caleasca impreuna pana ce scade lichidul. Cand tocanita este aproape gata, se adauga rosiile decojite si taiate in bucatele. Se fierb impreuna cateva minute, dupa care se presara deasupra verdeata spalata si tocata marunt. Se serveste cu mamaliga calda.

sursa articol: http://delly.garbo.ro
sursa fotografie: http://amainbucatarie.blogspot.com




Adauga un comentariu