Retete cu carne

Tocanita de dovlecei cu oua

Publicat: 20 apr. 2016

Ingrediente:

1 lingura de ulei de cocos
2 dovlecei
3 rosii mai mari
2-3 ardei grasi
putin piper negru
1 ceapa de primavara
100 gr bacon
150 ml apa
1 lingura pasta de tomate
1 lingurita sare
1 lingurita usturoi pudra
2 oua

Mod de preparare:

1. Taie marunt ceapa si sunca si rumeneste-le usor in ulei de cocos.
2. Spala si feliaza subtire dovleceii, ardeii si rosiile.
3. Pune ardeii in tigaie, peste ceapa si sunca. Amesteca, adauga apa si lasa sa fiarba vreo 10 minute.
4. Incorporeaza apoi rosiile, dovleceii si pasta de tomate.
5. Dupa cateva minute sparge ouale peste compozitie si amesteca iarasi. Potriveste de sare si piper si adauga si usturoiul pudra.
Mancarea e gata dupa cateva minute din momentul in care ai pus ouale.



loading...

Adauga un comentariu