Stiri si curiozitati

Tolea Ciumac a fost condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare! Ce acuzatii i se aduc luptatorului

Publicat: 12 iul. 2019
3

Tolea Ciumac a primit o veste crunta de la magistrati. Luptatorul a fost condamnat la inchisoare si ar putea ajunge dupa gratii daca nu castiga apelul.

Luptatorul Tolea Ciumac primeste lovitura dupa lovitura. Sportivul a aflat ca nu-si poate continua cariera din cauza accidentarii suferite inm urma cu trei luni. In plus, el a fost conamndat la doi ani si opt luni de inchisoare in tr-un dosar deschis in anul 2017.

Conform procurorilor DIICOT, Tolea Ciumac a aderat la un grup infractional care se ocupa de trafic de tigari de contrabanda. In acelati dosar mai sunt implicati si Niculae Iordache, Dan Miron, Vasile Placinta, Ionel Pavel, Tudorel Paun Petre si Valentin Stan, care au actionat pe razele judetelor Bacau, Ilfov, Covasna, Vrancea, Calarasi, Teleorman, Dambovita si in Capitala. Ei au colectat, preluat, detinut, predat, depozitat si comercializat tigarete introduse ilegal in Romania, relateaza Cancan.

„S-a retinut ca membrii gruparilor infractionale au creat o veritabila retea de distributie a tigaretelor provenind din contrabanda, structurata pe 3 paliere, in functie de rolurile pe care acestia le-au avut in cadrul gruparii”, a aratat DIICOT in timpul cercetarilor.

In urma perchezitiilor s-au ridicat aproximativ 600.000 pachete tigari, 280 kilograme tigarete vrac, aproape 250.000 lei, aproape 50.000 de euro si 100 lire.

Tolea Ciumac mai are o sansa de a ramane in libertate, el avand dreptul sa faca apel.

Adauga un comentariu