Sport

Tomas Ryde șochează după noul eșec al României: „Felicit Suedia, e țara mea natală!”

Publicat: 11 dec. 2019

România a pierdut din nou la scor, de data aceasta în fața Suediei, în penultimul meci din grupele principale de la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia. Nordicele s-au impus cu 34-22, iar Tomas Ryde, selecționerul „tricolorelor”, a oferit o primă reacție după meci.

„Vreau să felicit echipa Suediei, este țara mea natală, a făcut un meci foarte bun, a muncit 60 de minute și nu ne-a dat șanse astăzi. Avem foarte multe jucătoare obosite, am făcut multe greșeli, a fost un meci ușor pentru ele. Denisa, care este acum lângă mine, a început foarte bine, dar a fost foarte multă presiune pe umerii ei. Trebuie să mergem acasă, să ne vindecăm rănile și să facem un meci foarte bun mâine, cu Japonia. Vă mulțumesc”, a spus Ryde la conferința de presă de după meci.

Urmează meciul cu Japonia

Tricolorele nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și au fost umilite de nordice. Echipa pregătită de Tomas Ryde va juca miercuri cu țara gazdă, Japonia. Meciul va fi de la ora 11:00 pe Digi Sport 1. România a pierdut din nou la scor, la Mondialul de handbal feminin, din Japonia. Tricolorele au marcat primul lor gol abia în minutul 7 al partidei cu Suedia. Nici măcar Neagu, din aruncare de la 7 metri, nu a reușit să înscrie în debutul meciului.
La pauză, nordicele aveau 5 goluri avans, 14-9. România a reușit să se apropie, în startul părții secunde, însă o dublă eliminare, la 15-12, a rupt definitiv echilibrul. Suedezul de pe banca tricolorelor, Tomas Ryde, a ales să atace fără portar și a urmat desprinderea rivalelor. Până la final, Suedia a înscris la aproape fiecare acțiune și s-a terminat 34-22loading...

Adauga un comentariu