Eveniment-Social

Tombola pentru colectarea deseurilor

Publicat: 13 iul. 2011

Pe 16 iulie, la Pascani va avea loc o ampla actiune de colectare a deseurilor electrice si electronice. Ea se va desfasura in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec. Ca urmare, sambata, 16 iulie, intre orele 10.00 – 17.00, pascanenii care detin aparatura electrica si electronica, in orice stare, o pot depozita in punctele stabilite de municipalitate. E vorba de puncte amenajate in zona: strada Moldovei, in parcarea din spatele blocurilor T7 si T8 ; strada Gradinitei, in parcarea din spatele blocului X-Magnolia; strada N. Iorgam langa Scarile Mari; strada Veronica Micle, in spatele Blocului C5  – zona magazinului Lorimer; strada Garii, in spatele Complexului Comercial Siretul; strada Cuza Voda, la scoala „Mihai Busuioc”. Punctul central de colectare este parcarea din incinta Primariei Pascani. Deseurile cu greutate mai mare pot fi luate si de la domiciliu. Pentru acest lucru, cetatenii trebuie sa faca programari la numarul de telefon 0762.869.128 pana cel tarziu vineri, intre orele 10.00 – 19.00, si sambata, pana la ora 16.00.
Toti cei care vor duce deseuri vor fi inscrisi automat la o tombola cu premii constand in 10 cuptoare cu microunde si 10 masini de tuns iarba, oferite de partenerii Bosch si Candy. Tragerea la sorti se va face in ultima zi de campanie, la Primaria Pascani.loading...

Comentarii
  • buna treaba cu aceasta campanie. sincere felicitari. a fost actiunea si la targul nostru frumos. partea urata a acestei actiuni a constat in faptul ca tragerea la sorti a avut loc doar pe hartie, cuptoarele cu microunde si bormasinile si-au gasit stapani in familiile pdl-istilor afilipoaie vasile-viceprimar, stangu dorina-consilier local pdl,si altii, care le-au saltat cu masinile si duse au fost. stiti care este culmei acestei magarii? cei care au luat obiectele nici macar nu au predat ceva la caravana respectiva. acesti hrapareti din pdl nu iarta nimic. mare rusine, fratilor….iata cine ne conduce….nesimtiti, porci, arivisti….huo!!!

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit