Actualitate

Tonel Ursachi a murit in cabana pe care si-o cumparase acum o luna

Publicat: 01 aug. 2012
1
Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului cerceteaza cauzele si circumstantele in care medicul veterinar iesean Tonel Ursachi si-a pierdut viata la Colibita, in judetul Bistrita-Nasaud, ieri la pranz. 
Ieseanul se afla la cabana pe care o cumparase in urma cu circa o luna si la care efectua lucrari de reabilitare, in momentul in care a intrat in stop cardio-respirator. Familia a sunat la ora 13.35 la numarul unic de urgenta 112 solicitand ajutor. La fata locului s-a deplasat initial un echipaj de prim ajutor al SMURD Prundu Bargaului, care a initiat manevrele de resuscitare.
Din cauza ca starea lui Tonel Ursachi era grava, s-a solicitat interventia ambulantei de terapie intensiva a SMURD Bistrita. Medicii au continuat manevrele de resuscitare, insa in ciuda eforturilor depuse, acestuia nu i-a revenit activitatea cardiaca, echipajul de interventie fiind nevoit sa declare decesul.
Familia le-a povestit medicilor ca nu il stia pe Tonel Ursachi bolnav cu inima si ca nu lua niciun tratament in acest sens. Acesta urmeaza a fi expertizat de medicii legisti care, dupa efectuarea necropsiei, vor putea stabili cu exactitate cauza mortii.
sursa: Mesagerul de Bistrita-Nasaud
Adauga un comentariu