National

Toni Grebla RAMANE judecator la CCR!

Publicat: 27 ian. 2015
Judecatorul CCR Toni Grebla intra in concediu, incepand de marti, a anuntat presedintele Curtii, Augustin Zegrean, care a mentionat ca fostul senator PSD a spus ca nu isi da demisia.
„Domnul Grebla a facut o declaratie in care a spus ca n-a indeplinit niciun fel de activitati care sa il faca incompatibil cu calitatile de judecator al Curtii. De maine va fi in concediu, ca sa isi rezolve treburile, sa se lamureasca cu acuzatiile care i se aduc”, a declarat Augustin Zegrean, luni seara, adaugand ca Grebla „stie ce-l asteapta daca a facut declaratie mincinoasa”, si anume „inca 5 ani de inchisoare„.
Presedintele CCR a afirmat ca este vorba despre cele 35 de zile de concediu de odihna pe anul 2015 si ca fostul senator PSD „le-a luat pe toate”. Intrebat daca Toni Grebla isi da demisia, Zegrean a raspuns: „S-a discutat si acest aspect. Nu putem sa ii cerem demisia, noi suntem judecatori, nu se discuta despre a se cere demisia”.


loading...

Comentarii
  • Cum poate cineva sa intre in CO fara sa respecte programarea pe care toti salariati la stat o dau inca din luna decembrie a anului anterior? Cum ramine cu programarea concediului in 3 transe? Salariati mai putin importanti decat un membru al CCR sunt obligati sa-si fragmenteze CO, iar la asa o functie, poti lipsi 35 de zile lucratoare, adică mai bine de o luna si jumatate. Daca la CCR se poate, ceilalti salariati de ce trebuie sa respecte legile?

Adauga un comentariu