Cancan ultimă oră

Toni Grecu, internat după ce s-a infectat cu COVID-19. Soția acestuia susține că nu este la Terapie Intensivă – UPDATE

Publicat: 21 ian. 2021
Toni Grecu
Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, a ajuns la Terapie Intensivă

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis, este internat la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Prezentatorul, scenaristul și realizatorul TV este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” din Capitală, iar starea sa de sănătate este îngrijorătoare, potrivit unor surse medicale.

UPDATE: Soţia lui Toni Grecu dezminte zvonul că fondatorul ‘Divertis’ ar fi la ATI

Cristina Grecu, soția artistului care a devenit cunoscut ca membru fondator al Divertis, infirmă informaţiile referitoare la starea gravă în care s-ar afla Toni Grecu. Acesta se află într-adevăr internat la „Matei Balş” cu COVID-19, însă soţia sa afirmă că nu a fost niciun moment la Terapie Intensivă.

Știrea inițială

Toni Grecu a fost internat la 4 zile după debutul primelor simptome.

„Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul «Matei Balș». A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, spun surse medicale.

Toni Grecu ducea dorul vremurilor dinainte de pandemie

La sfârșitul anului trecut, Toni Grecu spunea, cu privire la pandemia de coronavirus, că îi e dor de vremurile în care străzile erau pline de viață.

”Referitor la telemuncă. Eu plec în fiecare dimineaţă de acasă din reflex. Mă duc în parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proastă este că eu nu sunt angajat nicăieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma și îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu.

La alergat prin pădure

În ciuda vârstei la care a ajuns, 61 de ani, vedeta a fost surprinsă imediat după Revelion alergând printr-o pădure de lângă București, pentru a-și menține forma fizică.

Ca să-și îndeplinească acest obiectiv, el parcurge șapte kilometri pe zi, în pas alert, în pădure.

Îmbrăcat cu pantaloni confortabili, închiși la culoare, cu o geacă roșie cu glugă și cu o șapcă neagră, Toni Grecu a plecat de acasă pentru puțin sport. Cu ochelarii de vedere pe nas, încălțat cu pantofi sport și purtând un ceas de mână, dar nu și o mască de protecție, artistul a pornit la drum. Umoristul și-a luat la el și o sticlă cu apă, pe care și-a așezat-o într-un buzunar de la haină.

Perioada Divertis, imposibil de repetat la nivel de grup

În luna mai a anului trecut, Toni Grecu spunea despre „Perioada Divertis“ că a fost foarte frumoasă, o perioadă în care a realizat, practic, lucruri imposibil de repetat la nivel de grup.

„Au fost niște vremuri irepetabile, care ne-au adus multă satisfacție, multe bucurii. E foarte greu să compar ce a fost în perioada respectivă cu ce se întâmplă acum, mai ales că trecem printr-o pandemie și o revoluție a vieții pe pământ. Perioada Divertis a fost foarte frumoasă, o perioadă în care eu, împreună cu ceilalți colegi din trupă, am realizat, practic, lucruri imposibil de repetat la nivel de grup”, declara atunci Toni Grecu.

Toni Grecu, ieșeanul care a înființat Divertis, alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin

Toni Grecu a absolvit Colegiul „Costache Negruzzi” din Iași și a urmat cursurile Facultății de Electronică și Telecomunicații, formând – alături de Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin – trupa umoristică Divertis. În timpul facultății, Toni Grecu a mai făcut parte din grupurile Asterisc și Ars Amatoria.

În anii ’80, Toni Grecu a susținut, alături de trupa Divertis, mai multe turnee prin țară – în cadrul Cenaclului Flacăra -, iar grupul umoristic își continuă ascensiunea și în anii ’90. Divertis a debutat pe micul ecran în martie 1990, la Televiziunea Română. Din 1999, trupa ajunge la Pro TV, apoi la Antena 1, Toni Grecu fiind prezentator și scenarist.

Toni Grecu a primit, în 2010, Premiul UNITER pentru spectacol de divertisment.

 

Adauga un comentariu