Dragoste

Top 10 fantezii sexuale ale barbatilor

Publicat: 23 apr. 2010

Barbatii sunt cele mai sexuale creaturi de pe pamant si s-a observat ca acestia se gandesc la sex la fiecare cinci minute. Barbatii adora sexul mai mult ca orice altceva pe lume. Le place sa se bucure de sex si au un aptetit sexual foarte crescut. Sexul este o necessitate pentru barbati si de asta il doresc cu orice pret. Barbatii sunt foarte creativi in materie de sex si le place sa faca sex oriunde si ori de cate ori este posibil. Si ca sa nu intervina rutina, barbatii au o serie de factezii care ii pot bucura la maxim.

1. Sexul anal
Aceasta fantezie se claseaza pe primul loc in fanteziile barbatilor. Le-ar placea sa aiba parte de sex anal cu partenera lor ori de cate ori este posibil. De ce au aceasta inclinatie nimeni nu stie. Femeilor pe de alta parte nu le place deloc acest tip sex si nu le permit partenerilor sa o faca. Acest lucru ar putea fi motivul pentru care barbatii prefera sexul anal. Un alt motiv este ca placerea pe care barbatii o au cand fac sex anal este mai mare decat placerea sexului vaginal datorita deschiderii mici a anusului si acest lucru le creaza mai multa placere.

2. Sex cu doua femei
Barbatii sunt intotdeauna inebuniti dupa sex. Nu sunt capabili sa satisfaca perfect o femeie dar vor sa faca sex cu doua o data! Barbatii sunt ca niste masini de sex care doresc sa faca acest lucru cat mai mult posibil. Aceasta fantezie este greu de realizat pentru ca femeilor nu le place sa-si imparta iubitul cu o alta femeie.

3. Sex pe plaja
Plaja este unul dintre locurile preferate ale barbatilor de a face sex si asta pentru ca este in aer liber. Ambianta romantica data de razele soarelui dau o perfecta priveliste a corpului feminin, lucru care este foarte excitant.

4. Sex in toate locurile din casa
Sexul devine monoton daca are loc doar in dormitor. Barbatii adora sa faca sex in fiecare loc din casa. Sex in bucatarie, baie, balcon. Ori de cate ori este posibil, barbatilor le place sa o faca peste tot. Sexul in subsolul unei case sau pe terasa este intotdeauna o fantezie speciala pentru barbate.

5. Sexul oral
Felatia (stimularea orala a penisului), este un lucru adorat de majoritatea barbatilor. Femeile nu se simt atat confortabil sa il ia in gura insa barbatilor le place sentimentul de a fi atinsi cu limba pe organelle genitale. Si le-ar placea ca acest lucru sa aiba loc in masina sau undeva afara.

6. Sex in diferite pozitii
Pentru barbati sexul este jocul lor preferat. Deoarece sunt foarte interesati de sex, se gandesc la sex in cat mai multe pozitii. Daca si partenera este compatibila atunci ei sunt si mai fericiti. Desigur pozitia preferata de majoritatea barbatilor este women on top si penetrarea pe la spate.
7. Jocuri sexuale
Toti barbatii sunt interesati de jocurile de sex. In mod specific, jocurile care implica dezbracarea celuilalt partener sunt preferatele barbatilor. Aceasta este una din fanteziile care le plac chiar si femeilor.

8. Dansul nud
Barbatilor le place sa le vada pe femei dezbracate fiinda acest lucru este excitant pentru ei. Dansul nud este preferat de toti barbatii iar acesta este unul dintre motivele pentru care barbatii merg al stripp-dance.

9. Filmarea actului sexual
Filmarea actului sexual si apoi vizionarea este o fantezie care ii bucura nespus pe barbati. Sexul in fata camerei de luat vederi este mult mai excitant, mai ales cand se gandesc la faptul ca vor avea ocazia sa il vada din nou. O multime de barbati din intreaga lume sunt obsedati de aceasta fantezie.

10. Sexul in oglinda
Iubita de barbati, dar si de femei, aceasta fantezie de a face sex in fata oglinzii ii bucura nespus pe parteneri. Acestia se pot urmari in oglinda in timpul actului sexual ceea creeaza un impact minunat. Faptul ca barbatii vad femeia goala in oglinda ii face sa se bucure foarte mult de efectul vizual.loading...

Adauga un comentariu