Jocuri

Top 3 cele mai tari jocuri video din 2012

Publicat: 08 feb. 2012

2012 se anunta a fi un an prolific din punct de vedere al lansarii jocurilor video, continuand, astfel, trendul ascendent din anii anteriori, scrie digitaltrends.com.

Diablo III„, unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest an, tocmai a fost amanat, pentru a permite dezvoltatorului Blizzard Entertainment sa il imbunatateasca in punctele esentiale. Prin urmare, cel mai probabil, Diablo III nu va fi lansat in acest an.

Insa iubitorii jocurilor video nu trebuie sa fie dezamagiti. In 2012 li se pregatesc cateva titluricare ii vor tine ocupati…

1) Hitman: Absolution

Agent 47 revine in 2012 cu noi misiuni, in „Hitman: Absolution”, un joc video pentru platformele PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

2) Transformers: Fall of Cybertron

Lansarea oficiala a jocului video „Transformers: Fall of Cybertron” va avea loc in toamna lui 2012. Jocul este un sequel al „War for Cybertron”, aparut pe piata in iunie 2010. „Transformers: Fall of Cybertron” va putea fi jucat pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

3) The Darkness II

„The Darkness II” este unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest an, mai ales ca apare la cinci ani dupa jocul original. Game-ul urmareste povestea eroului Jackie Estacado si a fost dezvoltat de Digital Extremes. Jocul „The Darkness II” este disponibil pentru platformele PlayStation 3, Microsoft Windows si Xbox 360, incepand de astazi, 7 februarie 2012.

Adauga un comentariu