Magazin

Top 3 modele de telefoane de la Samsung pe care trebuie să le încerci în 2022

Publicat: 02 aug. 2022

Printre cele mai populare companii producătoare de telefoane mobile se numără Samsung. Iubitorii de tehnologie sunt mereu pe fază pentru a descoperi şi testa noile lor lansări. Pentru că inovaţia pe care o aduc este constantă şi au o gamă largă de modele, am realizat un top al modelelor pe care orice pasionat de tehnologie ar trebui să le testeze în anul 2022. 

Iată top 3 modele de telefoane mobile marca Samsung:

1. Samsung Galaxy S22 Ultra 

Acest model vine în trei variante de capacitate de memorie: 128 GB, 256 GB sau 512 GB, în funcţie de nevoile şi preferinţele tale. Este disponibil în patru variante de culori, şi anume alb, negru, verde şi burgundiu. Unul dintre principalele puncte forte îl reprezintă sistemul de încărcare rapidă, care asigură bateria pe durata întregii zile, fără riscul de a rămâne fără telefon chiar în momentul în care ai nevoie de el. Pe lângă asta are procesor ultra modern de 4 nm şi un sistem de afișaj Dynamic AMOLED ce ajută la folosirea telefonului chiar şi în momentele cu luminozitate ridicată afară. 

2. Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Samsung readuce în atenţie telefoanele cu clapetă prin colecţia lor de Fold. Modelul de faţă este unul dintre cele mai populare telefoane Samsung, fiind realizat din materiale rezistente ce fac faţă ori de câte ori îl pliezi. Îl poţi folosi liniştit pentru a viziona un episod din serialul preferat, a trimite mesaje şi a fi la curent cu vremea toate în acelaşi timp, datorită ecranului ce permite folosirea mai multor aplicații în acelaşi timp.  Ecranul principal este realizat din sticlă Samsung Ultra Thin, ce îi conferă un grad de rezistenţă extrem de ridicat. Modele variante de telefoane la preţuri excelente poţi găsi pe Altex.ro.

3. Samsung Galaxy A53 5G

Ultimul model din top vine dotat cu procesor foarte puternic – Octa-core de 5 nm, potrivit pentru a gestiona orice dificultate. Vine în două variante de stocare a datelor: 128 GB sau 256 GB. Are design plăcut, ce iese în evidenţă şi reprezintă un accesoriu cool de avut cu tine mereu. Ai experineţă vizuală deosebită cu ecranul său Super AMOLED de 120 Hz, redând pozele şi filmările extrem de frumos şi calitaitv. E dotat cu trei camere pe spate, plus una pentru poze şi filmări Macro, pentru a te ajuta să obţii cele mai frumoase rezultate, pe care să le admiri în arhiva personală peste ani şi ani.  

Așadar, modelele menţionate anterior sunt acoperă sfere diferite de buget, astfel încât să fie câte o variantă potrivită pentru orice nevoi. De asemenea, toate smartphone-urile de top de la Samsung au un design rezistent la apă, pe lângă alte caracteristici esențiale, cum ar fi încărcarea rapidă cu fir și fără fir și difuzoarele stereo. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare telefoane Samsung, compania având mult mai multe lansări la activ de care să te bucuri alături de pasionaţii de tehnologie din familia ta.

Sursă foto: pexels.com
Adauga un comentariu