Curiozitati

Top 3 zodii care isi vor schimba destinul, pe final de an

Publicat: 16 sept. 2019

HOROSCOP.  Finalul de an se anunta promitator pentru 3 zodii. Li se schimba viata.

HOROSCOP.  Scorpion

Intr-o continua cautare a sufletului pereche, Scorpionii ar putea descoperi cu surprindere ca acesta e la doar cativa pasi distanta. Insa pentru asta trebuie sa deschida bine ochii, lucru nu tocmai usor de facut intr-o lume cu multe posibilitati si tot la fel de multe tentatii. Momentul zero ar putea veni mai repede decat isi imagineaza nativii din Scorpion, pesimisti de profesie in timpul liber. Norocul bate insistent la usa si trebuie putin curaj pentru a deschide, mai ales ca acesta are bizarul obicei de a veni neanuntat, in cele mai nepotrivite momente. Risca, lucrurile se vor schimba cum nici in cele mai frumoase vise nu iti poti imagina.

HOROSCOP.  Fecioara

Obisnuite sa mearga pana in panzele albe atunci cand li se pare ca au dreptate, Fecioarele ar putea descoperi ca exista si o a doua cale. Sa nu conteaze daca ai dreptate sau nu, daca castigi sau pierzi, ci sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat, in adancul sufletului. O grea provocare pentru nativii din aceasta zodie, specialisti in tot ce tine de orgoliu si ambitie, dispusi sa sacrifice orice pentru a ajunge in varf, fie si singuri cuc. Decizia le apartine in totalitate, insa, odata luata, se va transforma intr-un bulgare care in scurt timp va sterge tot in urma lui. Din acel moment, Fecioarele o vor putea lua, din nou, de la zero.

HOROSCOP.  Leu

Leii sunt in stare sa astepte ani intregi momentul potrivit, iar asta nu e doar o calitate extraordinara, ci si un mic blestem. In functie de ce asteapta. Daca tinta e un viitor frumos, atunci cel mai potrivit moment pentru a-l transpune in realitate este acum, nu peste o ora, nu peste o zi, nu saptamana viitoare. Totul porneste de la o schimbare de mentalitate si de la renuntarea la obiceiuri care s-au dovedit a fi daunatoare – cum ar fi rabdarea. Nu trebuie sa ai rabdare pentru a fi fericit, pentru ca te vei plictisi multa vreme. Incepe cu lucruri mici, fa-le cat mai bine si mai corect, fii sincer cu tine si renunta la frica. In scurt timp, vei fi altundeva, dar acolo unde trebuie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit