Diverse

Top 3 zodii care se vor logodi in 2019

Publicat: 20 nov. 2018
14

Un moment important pentru orice relatie este logodna – juramantul de credinta si clipa din care se intra in linie dreapta cu nunta. Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce un inel special si, odata cu el, un alt destin.

Gemeni

Pentru Gemenii aflati intr-o relatie de lunga durata, asteptarea a luat sfarsit. Toate par a fi la locul lor – dragostea, increderea, respectul si, mai ales, bucuria de a fi alaturi de partener. Asa ca putine lucruri mai pot sta in calea unei nunti. Poate ca cererea in casatorie nu va fi cu aplauze si sute de mii de like-uri, ca pe internet, insa cu siguranta va fi plina de emotie si imposibil de uitat. Cei care au mici dubii cu privire la persoana iubita sunt sfatuiti sa depaseasca momentul cu incredere, nimeni nu poate fi sigur de nimic, niciodata. Lucrurile nu se vor rezolva prin amanari.

Rac

Vesti bune pentru Racii care au alaturi un partener de viata. Chiar daca nu planuiesc sa se casatoreasca, anul 2019 va unul al emotiilor care ies la suprafata si impun noi decizii cu privire la viitor. Iar una dintre acestea ar putea fi oficializarea relatiei. Este momentul prielnic pentru a trece la urmatoarea etapa, in care iubirea adolescentina este inlocuita de o dragoste matura si responsabila. Cei care nu vor avea curajul sa treaca peste aceasta etapa de bunavoie vor fi fortati sa o faca pe viitor, doar ca circumstantele nu vor mai fi la fel de bune. Asadar, inainte cu incredere!

Sagetator

Pentru nativii din zodia Sagetator logodna e un nou prilej de a sari cu parasuta din avion sau de pe cine stie ce pod inalt. La propriu. Din moment ce nu prea tin la juraminte si momente solemne, vor transforma cererea in casatorie, daca tot trebuie facuta, intr-o experienta unica. Dupa care vor posta fotografiile pe internet si vor merge mai departe, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. E modul lor de a trai viata si, chiar daca respecta traditiile privitoare la casatorie, nu prea au de gand sa le urmeze ca la carte. 2019, asadar, logodna si, o data cu ea, o noua aventura!

Adauga un comentariu