Curiozitati

Top 3 zodii care se vor maturiza in 2019

Publicat: 22 nov. 2018
9

Pentru trei zodii, 2019 va fi anul maturizarii depline. Nesiguranta si deciziile luate sub impulsul momentului vor fi inlocuite de intelegere, calm si, poate cel mai important, rabdare.

Nu va fi un proces usor, insa aceasta transformare este necesara pentru a trece in urmatoarea etapa a vietii.

Rac

Racii nu prea vor sa se maturizeze, prin definitie, insa in 2019 nu vor mai avea incotro. Problemele ce vor aparea in relatia de cuplu si in familie vor necesita decizii intelepte, luate cu gandul la viitor si nu pentru interesul de moment. De altfel, nativii din aceasta zodie sunt constienti sa a sosit timpul pentru a actiona cu maturitate, iar acest lucru le va usura misiunea. Cei care isi imagineaza, insa, ca procesul va fi lin si lipsit de dificultati va avea parte de dezamagiri. Maturizarea presupune sacrificiu si o transformare ce, la inceput, pare foarte dureroasa.

Varsator

Ar prefera sa fuga in lume decat sa-si asume responsabilitatea, in multe situatii, insa Varsatorii vor fi nevoiti sa ia taurul de coarne in 2019. Deciziile luate pana acum trebuie asumate, la fel ca si greselile facute de-a lungul timpului. Odata decisi sa-si schimbe modul de a privi viata, nativii din Varsator ar putea descoperi ca atat familia, cat si prietenii, asteptau de mult acest moment. A fi copil, dupa o anumita varsta, nu mai este deloc amuzant si poate avea chiar consecinte grave. Va fi greu, dar nu imposibil. Important e ca nativii din aceasta zodie sa fie dispusi sa renunte la iluzii.

Pesti

Pestii vor fi nevoiti sa iasa din lumea lor imaginara si sa confrunte realitatea cu bunele si cu relele ei. Nu este totul ca-n povesti, dupa cum probabil au aflat deja, iar a ignora problemele nu mai poate fi o solutie. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa renunte la bunatatea si eleganta ce ii caracterizeaza, ci sa foloseasca aceste calitati intr-un mod intelept, cu gandul la viitor, nu la evitatea conflictelor. Unele lucruri trebuie facute la momentul potrivit, chiar daca doare, iar unii ar putea fi nemultumiti. De fapt, aici e secretul: nativii din zodia Pesti nu trebuie sa mai multumeasca pe toata lumea, ci sa isi vada de propriul interes.

Adauga un comentariu