Curiozitati

Top 3 zodii introvertite. Singuratatea e prietenul lor

Publicat: 20 mai 2019
9

Au o imaginatie atat de bogata, incat nu se plictisesc niciodata. Pentru trei zodii introvertite, lumea interioara este cu mult mai interesanta decat cea reala. 

Vor prefera sa petreca timp departe de agitatia orasului, explorand lumea cu puterea gandului, alaturi de cei mai apropiati prieteni. Singurii care conteaza, de altfel. Cat despre discutii de complezenta si socializare fara sens, nici nu se pune problema.

Rac

Racii sunt introvertiti prin definitie. Daca ar fi dupa mintea lor, lumea ar inceta sa mai vorbeasca, exceptand cazurile in care chiar e necesar. Insa, pentru ca totusi traiesc intr-o societate, nativii din zodia Rac se vor rezuma la discutii despre dragoste, subiectul lor preferat, istorie sau tot ce tine de misterul lumii. Prieteni prea multi nu au si nici nu vor sa-si faca, iar conversatia de dragul atmosferei nu exista in viata lor. Cu o intuitie remarcabila, Racii vor prefera sa comunice prin limbajul nonverbal, urmarind cu maxima atentie fiecare gest al partenerului. Nu e de mirare ca, pentru nativii din Rac, lucrurile se stabilesc cu mult inainte ca ele sa fie rostite. Pentru cei mai multi, Racii par misteriosi sau chiar ciudati, insa pentru cei apropiati sunt cu adevarat speciali.

Capricorn

Desi se descurca de minune in societate, mai ales atunci cand trebuie sa o faca – fiind chiar sarmanti si seducatori – Capricornii sunt fiinte introvertite. Viata lor interioara este cu mult mai bogata si complexa decat isi imagineaza cei care-i cunosc. De aici si greutatea cu care nativii din Capricorn isi gasesc un partener compatibil. Daca ai impresia ca stii pe dinafara ce gandeste un nativ din aceasta zodie, inseamna ca nu ai privit cu atentie. Si chiar daca ai fi facut-o, sansele sunt ca nu ai fi putut sa-l intelegi. Capricornii nu se lasa descoperiti cu usurinta, preferand sa ridice un zid in jurul colegilor sau ai amicilor. Vor lasa garda jos doar in fata prietenilor apropiati, de obicei facuti in copilarie. In rest, tacere, mister si priviri de neinteles.

Pesti

Copiii zodiacului nu au nevoie de prea multe vorbe, ci de dragoste. Din partea persoanei iubite, a familiei si a putinilor prieteni adevarati. In rest nu-i intereseaza mai nimic. Complet indiferenti la notiunea de notorietate, Pestii nu vor incerca niciodata sa-si impuna punctul de vedere pentru a castiga influenta sau recunoastere, preferand sa priveasca descumpaniti de pe margine. De multe ori, lumea li se pare lipsita de sens si interesata doar de lucrurile care nu conteaza. Motiv pentru care se vor retrage din ea, constant, pentru a trai in lumea lor interioara, plina de idei complexe. Caminul este raiul Pestilor, si se vor preocupa de el in fiecare zi, transformand casa intr-una plina de suflet. Ce e in afara prezinta putin interes. Si atunci, ce rost are sa piarza vremea in discutii inutile?

Adauga un comentariu