Securitate

Top 4 cei mai buni antivirusi free in 2009

Publicat: 19 sept. 2009
5

1. Avast Home Edition – Probabil cel mai bun antivirus disponibil gratuit, asta si datorita multitudinii de functii disponibile. Atentie conform producatorului antivirusul nu poate fi utilizat decat pe calculatoarele personale. Licienta este disponibila pe o perioada de un an de zile in mod gratuit dupa inregistrare, care este de asemenea gratuita. Perioada in care te poti inregistra este de 60 de zile.
2. AVG Antivirus Free – Acesta este cam pe picior de egalitate cu Avast Home Edition. Aceasta versiune gratuita are peste 80 de milioane de descarcari la nivel mondial, deci este ceva de capul lui. Functiile disponibile in versiunea free sunt : Anti-Virus, Anti-Spyware, Link Shield si Search Link Shield.
3. Avira AntiVir Personal – Iarasi un antivirus free destul de bunicel. Printre functiile pe care le are in dotare amintim: Anti-Virus, Anti-Dialer, Anti-Rootkit, Anti-Spyware si Anti-Phishing. De altfel fata de versiunea precedenta, viteza unei scanari a crescut simtitor cu aproximativ 20%.
4. BitDefender Free Edition -Mai cunoscut pentru versiunea sa full, care probabil ca este cel mai bun sistem antivirus disponibil in acest moment la nivel mondial. Marele dezavantaj al acestuia este ca mananca multe resurse.

Adauga un comentariu