Stiri

TOP 5 Cele mai asteptate gadget-uri. Vezi pe ce loc e iPhone 5!

Publicat: 09 aug. 2011

Producatorii de telefoane, tablete, laptop-uri si alte cele ne pregatesc o toamna fierbinte si bogata. Iata aici cele mai asteptate produse care ne vor incanta ochii in urmatoarea perioada.

Jurnalistii de la cnet.com au construit un Top 5 al celor mai asteptate gadget-uri. Aceaste aparate ne-au tinut incordati toata vara!

 

Locul 5: Vizio XVT3D6SP

E un televizor cu de toate: 3D pasiv, lumini LED, conectare cu tablete si telefoane pe Android si aplicatii Internet. E primul televizor care vine cu embedded OnLive gaming.

 

Locul 4: PlayStation Vita

Toata lumea e curioasa sa vada cum se va prezenta noua generatie de console portabile. E clar ca vor avea o grafica mai buna decat predecesoarele lor, tehnologie 3D si un ecran multitouch OLED de 5 inch. Este insa posibil ca PlayStation Vita sa apara la noi abia anul viitor.

 

Locul 3: Samsung Nexus Prime

Va fi primul telefon care va rula Android 4.0, numit IceCream Sandwich. Aparatul nu va avea nici macar un buton! Ecran va fi insa mare.

 

Locul 2: Tableta Amazon

Baietii de la Amazon vor acum sa intre pe piata tabletelor cu un dispozitiv de 10 inch si cu un altul de 7 inch. Cel mai probabil, pretul va fi mai mic decat la iPad.

 

Locul 1: iPhone 5

Camera de 8 MP camera, iOS 5, procesor dual core si un design imbunatatit. Acestea sunt principalele zvonuri aparute despre noul aparat care ar urma sa soseasca in aceasta toamna.

 loading...

Adauga un comentariu