Magazin

Top 5 – Cele mai cerute operații estetice în lume

Publicat: 22 iun. 2022

Operațiile estetice înseamnă acum mai mult decât a repara urmările neplăcute ale diferitelor accidente. Tot mai multe persoane, în special femei, apelează azi la ajutorul specialiștilor pentru a-și corecta diferite imperfecțiuni și pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Și nu e de mirare că societatea a început de ceva timp să impună anumite standarde de frumusețe: buzele perfecte au nevoie de volum și contur, se poartă sânii cât mai voluptoși, ridurile nu au ce căuta pe chipul femeii moderne, iar lista poate continua. Sigur că există și persoane care apreciază mai mult stilul natural, dar poate că tu îți dorești totuși să faci o schimbare. Înainte de a-ți prezenta care sunt cele mai cerute operații estetice în întreaga lume, îți dăm un mic sfat de la un specialist din domeniu, Nemer Kamal: nu oricine poate face astfel de intervenții, așa că este indicat să apelezi la specialiști cu experiență, este indicat să pui cât mai multe întrebări pentru a te asigura că rezultatul final este cel așteptat și trebuie să asculți sfaturile medicului ales.

Implant mamar

Una dintre cele mai solicitate proceduri estetice din întreaga lume este operația de mărire de sâni cu ajutorul implanturilor din silicon. Femeile care au sânii mult prea mici, lăsați sau asimetrici apelează la această intervenție tocmai pentru a-și redobândi încrederea în propria persoană. De altfel, augmentarea mamară este potrivită și celor care doresc reconstruirea bustului după mastectomie sau remodelarea acestora în urma alăptării.

Lifting mamar

O altă procedură extrem de populară în rândul femeilor din întreaga lume este liftingul mamar. Aceasta are rolul de a reconstrui bustul, repoziționând glanda mamară, areola și mamelonul. Este important să știi că această operație îți îmbunătățește aspectul formelor, fără să-ți mărească bustul. Dacă îți dorești ca sânii tăi să fie mai voluminoși, atunci trebuie să apelezi la augmentare mamară.

Liposucție

Liposucția este procedura prin care îți poți remodela corpul prin îndepărtarea țesuturilor adipoase. Poți interveni la nivelul șoldurilor, abdomenului, feselor, coapselor, la nivelul taliei, gambelor și chiar la nivelul gleznelor. Practic, specialistul îți va contura corpul, scăpându-te de grăsimea excesivă.

Mărire buze

Și tu îți dorești buze mari și voluminoase? Atunci nu e de mirare că această procedură să află în topul preferințelor femeilor din întreaga lume. Dacă și tu visezi la buze voluminoase și perfect conturate, atunci poți apela la ajutorul specialiștilor. Trebuie să știi că injectarea acidului hialuronic se face simplu și rapid, iar întreaga procedură durează maxim 30 de minute.

Tratare riduri

Vorbim în continuare despre acidul hialuronic. Acesta este folosit de specialiști inclusiv pentru îndepărtarea ridurilor. Efectul este imediat, însă trebuie să știi că rezultatele persistă între 4 și 8 luni, în funcție de organism, dar și de cantitatea de acid injectată.

Așadar, există numeroase modalități prin care îți poți îmbunătăți aspectul fizic. Ai grijă doar să alegi o clinică cu experiență, să te informezi corect și, mai ales, să asculți sfaturile specialiștilor. Încearcă să iei în calcul simetria corpului tău și nu exagera cu mărimea bustului sau a buzelor. De cele mai multe ori, specialiștii îți vor sugera varianta optimă pentru ca întregul tău corp să capete o imagine armonioasă.
Adauga un comentariu