Viata de cuplu

Top 5 cele mai compatibile zodii in dragoste

Publicat: 17 sept. 2019

Vrei sa afli daca ai alaturi persoana potrivita din punct de vedere astral? Horoscopul iti spun exact cu cine te potrivesti in plan amoros, iar aceste cinci cupluri de zodii au toate sansele sa se iubeasca pana la adanci batraneti. Una dintre cele mai puternice perechi de zodii, Gemeni si Varsator, au un grad de compatibilitate de  100% in astrologie! Iata care sunt cele mai compatibile cupluri de zodii, cinci la numar:

Fecioara si Taur

Fecioara va fi inspirata si interesata de atitudinea pozitiva a Taurului. Fiind in compania celui pe care il admira atat de mult, ea se va dezvolta. Aceste doua semne se echilibreaza intre ele si aduc in relatie pacea, ramanand in acelasi timp parteneri atenti si adevarati.

Fecioara si Taurul – sunt semne de pamant, iar acest lucru ajuta ii ajuta sa-si echilibreze aspiratiile idealiste. Prietenia puternica dintre ei ii face mari parteneri de afaceri, iar in sens romantic, vor simti ca nimeni altii firul care ii leaga.

Gemeni si Varsator

Aceste doua zodii creeaza o uniune romantica incredibila. Fiecare dintre ei echilibreaza extremele celuilalt. Gemenii sunt oarecum distrati si timizi, iar Varsatorii opusul lor. Parteneriatul ii ajuta sa atinga obiective comune. Geamanul  aduce rasul si calmul, iar Varsatorul ii ofera un punct de reper.

Au obiective similare si reusesc sa lucreze impreuna pentru a realiza ceea ce isi doresc. Legatura lor este profunda, iar pasiunea mentine dragostea chiar si in perioadele dificile.

Sagetator si Berbec

Parteneriatul dintre Berbec si Sagetator se transforma intr-o mare aventura. Ambii sunt aventurieri, visatori si cu spirit liber. Ei vor face schimb de idei si vor avea cele mai profunde conversatii. Sunt intelectuali cu ganduri similare.

Daca aceste semne se unesc, cu siguranta nu va fi plictisitor. Ei interactioneaza ca un tot intreg: nu vor construi planuri separate, ci vor combina toate ideile si vor gasi cea mai buna solutie. Relatia romantica dintre ei incepe de obicei ca o prietenie, ceea ce creeaza o legatura puternica.

Rac si Balanta

Aceasta uniune este creata in ceruri. Acolo unde Racul este prea emotional, Balanta este echilibrata. Balanta necesita atentie, iar Racul este mai mult decat fericit sa-i ofere dragostea si afectiunea necesara.

Aceste doua semne vor deveni cu usurinta nu numai parteneri, ci si prieteni. Sunt persoane extrem de emotionale care gasesc o mare placere in cei care ii inteleg la un nivel mai profund. isi doresc o pasiune reala si exact asta se naste intre ei.

Balanta si Gemeni

La baza relatiei dintre Balanta si Gemeni se afla o conexiune intelectuala puternica. Sunt semne de aer si se bucura de stimularea mentala. Poseda o inteligenta dezvoltata, iar mintea este un lucru interesant si atractiv.

Balanta si Gemenii adora sa invete lucruri noi, ceea ce ii face sa afle cat mai multe lucruri despre partenerul lor. De asemenea, se apreciaza si se inteleg reciproc ceea ce face aceasta alianta incomparabila. Sunt foarte atenti la nevoile celuilalt si intotdeauna dispusi sa ofere indrumarea si atentia necesara. sursa: relatii.netloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit