Magazin

Top 5 – Noutati in domeniul telefoanelor

Publicat: 26 mart. 2012
1

Cu cine se va infrunta mult asteptatul Samsung Galaxy S III?
 
Inceputul anului a dat startul lansarilor telefoanelor cu procesor cu patru nuclee. Cu ocazia targului de tehnologie Mobile World Concress, ce a avut loc la Barcelona in urma cu o luna, cinci producatori au prezentat noi modele si prototipuri de smartphone-uri quad-core.

Coreeni de la LG au fost primii care au anuntat un smartphone echipat cu procesor NVIDIA Tegra 3 cu frecventa de 1,5 GHz. LG Optimus 4X HD are un display mare de 4,7 inch si o baterie cu o capacitate de 2140 mAh.

Huawei a surprins prin lansarea a doua smartphone-uri cu un procesor cu patru nuclee dezvoltat chiar de catre producatorul chinez. Cele doua modele, Ascend D quad si Ascend D quad XL, sunt echipate cu procesorul quad-core Huawei K3V2 cu frecventa de 1,5 GHz. Primul smartphone este mai subtire (8,9 mm) si mai usor (130 grame), in timp ce versiunea XL are o baterie mai puternica (2500 mAh). Cele doua modele sunt disponibile in doua variante cromatice: alb si negru.

Unul dintre cele mai asteptate modele la Barcelona a fost HTC One X. Smartphone-ul taivanez are un design deosebit, un display mare de 4,7 inch, un procesor cu patru nuclee NVIDIA Tegra 3 cu frecventa de 1,5 GHz si o memorie de 32 GB. Si modelul One X este disponibil in doua variante cromatice: alb si negru.

Adauga un comentariu