WoW!

Top 5 vise explicate. Ce interpretare are copilul care îţi apare în somn

Publicat: 22 apr. 2021
Trei cai colorati care iti apare in visele din somn si a caror interpretare anunta o veste neplacuta
Știai că... dacă te trezești cu fața la fereastră sau la ușă, vei uita foarte repede visul nocturn? Așa spuneau bunicii noștri

Biserica spune că nu e bine să credem în vise. Sunt nişte creaţii ale imaginaţiei noastre. Crezând în ele, conferindu-le putere asupra noastră, este ca şi cum am crede şi în ghicit în cărţi de tarot sau în boabe. De altfel, şi Freud spunea că subconştientul ne joacă feste. Potrivit acestuia, visele sunt doar nişte creaţii ale minţii umane, pe baza imaginilor văzute în ziua anterioară. Totuşi, bunicii noştri încercau să ghicească unele lucruri, pe baza explicației lor. Găseşti mai jos o interpretare pentru 5 vise din somn, care, de obicei, prevestesc că ţi se va întâmpla ceva rău.

Cu siguranţă, ai visat, măcar o dată până acum, pisici, lemne sau cai. Acestea, ei bine, anunţă necazuri. În afară de ele, inundaţiile, cutremurele sau alunecările de teren ori casele dărâmate sunt alte simboluri ale ghinionului, care pot să-ţi apară în vis. Hai să le descifrăm pe primele cinci.

Vise care prevestesc că ţi se va întâmpla ceva rău

Preoţii spun că nu e bine să credem în visele nocturne. Bunicii se ghidau după ele, în schimb. Cel mai bine este să îţi vezi de treburile zilnice, dar totuşi să fii un pic mai atent în ziua sau în zilele de după noaptea în care ai visat cai, pisici sau bebeluşi.

1. Dacă visezi cai

Calul de orice culoare (în afară de alb), în vis, simbolizează puterea, dar şi persoana ta. Se spune că, dacă visezi un cal maro înhămat la căruţă, vei avea o problemă în curând, o greutate pe care o vei trage din greu. Iar dacă e un cal cu șaua pusă, cineva ţi-a făcut vrăji de ursită.
Pe de altă parte, calul alb simbolizează sufletul tău pereche. Când îţi apare în vis cu șa, înseamnă că omul care îţi e sortit e cu altcineva sau o persoană şi-l doreşte foarte mult.

2. Dacă visezi căruţă cu lemne

Lemnele, conform spuselor bunicilor, nu sunt niciodată un semn bun, când le visezi. Anunţă greutăţi mari şi chiar lacrimi. Nu contează că le vezi aşa, în pădure, în curte sau într-o căruţă. Ideea este că lemnele anunţă că te vei lovi de nişte necazuri în curând.

3. Dacă visezi pisică

Pisica, dacă îţi apare în vis, te anunţă că cineva ţi-a făcut sau îţi va face nişte vrăji în curând. În ciuda faptului că felina este simbol şi al independenţei şi senzualităţii, ea e considerată un semn de rău. Poate de aceea există şi superstiţia că îți va merge rău dacă îţi taie calea o pisică neagră. De altfel, din timpuri străvechi, ea a fost asociată cu persoanele care se ocupau de incantații şi lucruri necurate.

4. Dacă visezi copil

Copilul simbolizează un necaz, în somn. Cu cât e copilul mai mare, cu atât şi problema ta va fi mai dificilă. Dacă visezi, în schimb, că îl dai cuiva sau refuzi să-l iei în braţe, înseamnă că scapi de necaz. Acelaşi lucru îl simbolizează şi visul în care eşti gravidă.

5. Dacă visezi că se dărâma casa

Casa e simbolul familiei, în general. Dacă visezi că se dărâmă un perete al casei, spre exemplu, e semn că cineva din familie va muri în curând. Dacă însă o catastrofă naturală distruge casa, familia persoanei care visează aşa ceva va trece printr-un mare necaz.

Ce poţi face dacă începi să crezi din ce în ce mai mult în metodele de interpretare ale acestor vise din somn? În primul rând, nu da importanţă şi crezare aşa multă visului. Încearcă să-l uiţi şi să-ţi vezi de treburile zilnic. Că se adeveresc sau nu, nu depinde de tine. Degeaba iroseşti timp gândindu-te, dacă e să se întâmple ceva rău, se întâmplă. Mai bine te detaşezi şi îţi ocupi timpul cu planurile făcute.
În al doilea rând, dacă ai coşmaruri, mergi la biserică şi discută cu un preot. Poate te spovedeşti, te împărtăşeşti sau chiar iei parte la nişte rugăciuni speciale. Astfel îţi vei găsi liniştea sufletească.

Adauga un comentariu