Magazin

Top 6 avantaje de care te bucuri cand inchiriezi o masina

Publicat: 20 iul. 2021

Nu mai ai o masina personala sau ai autoturismul in service si nu vrei sa depinzi de mijloacele de transport in comun? Serviciul rent a car Bucuresti Otopeniiti sta la dispozitie 24 de ore din 24: poti alege dintre zeci de modele de masini foarte bine intretinute, cu ajutorul carora sa te deplasezi repede si eficient.

Este vorba despre un serviciu relativ nou in Romania, dar care capata din ce in ce mai multa popularitate tocmai datorita beneficiilor pe care ti le ofera!

Rent a car Bucuresti Otopeni – mereu la dispozitia ta!

Serviciul de inchirieri auto iti sta la dispozitie 24 de ore din 24, pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie sa pleci la drum urgent. Online poti sa verifici care sunt autoturismele din care poti alege, pentru ca mai apoi sa folosesti numarul de telefon pentru a face o rezervare. In acelasi timp, ai la dispozitie si un formular online, pe care il poti utiliza sau poti trimite direct un e-mail catre firma cu care vrei sa colaborezi.

Ai la dispozitie o gama larga de autoturisme

In functie de stilul tau de condus, dar si in functie de locul spre calatoresti, poti alege sa inchiriezi o masina sport, un autoturism elegant sau o masina de tip 4 x 4, cu care sa poti merge pe orice tip de teren. Flota auto este una diversa, tocmai pentru a-ti oferi sansa de a inchiria masina preferata, la volanul careia sa te simti confortabil.

Functii moderne

Un alt avantaj, de care te bucuri cand inchiriezi o masina este acela ca beneficiezi de functii moderne, care iti usureaza condusul. De exemplu, autoturismele sunt prevazute cu sisteme de navigatie, pentru a putea ajunge la destinatie foarte usor, dar si cu sisteme audio, pe care le poti utiliza pentru a te relaxa cu muzica preferata. O alta functie eficienta, de care ai parte este clima sau aerul conditionat: atunci cand afara este foarte cald, in masina iti poti seta temperatura dorita!

Sofer suplimentar

In cazul in care urmeaza sa pleci la drum lung, poti alege sa ai parte si de un sofer suplimentar. Acesta va trebui sa prezinte, insa, aceleasi documente ca tine firmei de inchirieri: permisul de conducere si cartea de identitate sau pasaportul. Este vorba despre o solutie care iti este la indemana pentru a nu conduce obosit si pentru a ajunge la destinatie in siguranta.

Primesti masina cu plinul deja facut

Conform regulilor de inchiriere, in momentul in care primesti autoturismul pe care l-ai ales, acesta are plinul facut, indiferent daca masina functioneaza pe baza de benzina sau motorina. Ai grija, insa: atunci cand il predai, trebuie sa te asiguri ca plinul este facut!

Perioada de inchiriere este flexibila

Despre perioada de inchiriere trebuie sa stii ca este flexibila: ea poate porni de la 2 – 3 zile si poate sa se intinda pana la cateva saptamani. Mai mult, poti opta pentru extinderea perioadei de inchiriere, in cazul in care la un moment dat iti dai seama ca masina iti este necesara mai multe zile decat ai preconizat.

Caroutis.com iti este un partener de nadejde cand vine vorba despre serviciul de inchirieri auto: studiaza masinile pe care le ai la dispozitie, iar apoi alege modelul care consideri ca ti se potriveste. In acest fel, nu vei mai depinde de mijloacele de transport in comun, ci vei avea parte de toate conditiile pe care le meriti cand pleci la drum!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

 

 

 

Adauga un comentariu