Stiri si curiozitati

Top cinci aplicații de dating din România. Iată cum îți poți întâlni sufletul pereche

Publicat: 17 mai 2022
mai multe aplicații de dating pe un ecran de telefon
Dacă ești singur și parcă orice ai face nu te ajută să întâlnești persoana potrivită, probabil că a venit timpul să apelezi la aplicațiile de dating.

Site-urile de matrimoniale au devenit istorie! Din ce în ce mai mulți oameni apelează la aplicațiile de dating din România, pentru a-și găsi sufletul pereche. Iată care sunt cele mai utilizate.

Dacă ești singur și parcă orice ai face nu te ajută să întâlnești persoana potrivită, probabil că a venit timpul să apelezi la aplicațiile de dating. În acest fel, reușești să cunoști persoane noi din zona în care locuiești sau din toată lumea, dacă asta îți dorești. Tehnologia face ca totul să devină mai simplu, iar socializarea te aduce mai aproape de relația după care tânjești de atât de mult timp.

Dacă persoana pe care ai întâlnit-o pe aplicație ți-a stârnit interesul și îți inspiră încredere, nu mai pierde timpul și invit-o la o întâlnire. Este posibil să fii la un pas de relația perfectă!

Top cinci aplicații de dating din România

Cele mai cunoscute aplicații de întâlniri din România sunt: Tinder, Bumble, Happn, Lovoo și MeetMe.

Tinder

Tinder este aplicația de dating la care apelează cei mai mulți oameni, atunci când vor să cunoască pe cineva. Aceasta a făcut furori încă de la apariția sa în România, grație jocului bazat pe ”NOPE” și ”LIKE”, adică glisare spre stânga (swipe left) dacă nu îți place persoana și glisare spre dreapta (swipe right) dacă îți place. Persoana căreia îi dai swipe right sau swipe left nu primește nicio notificare, ci vei putea să începi o conversație cu aceasta, doar dacă vă dați swipe right reciproc. Aplicația permite acordarea unui singur „SUPER LIKE” pe zi, gratuit, unui profil care îți place. Doar în acest caz persoana este înștiințată și îți poate vedea profilul, potrivit aw-software.com.

Tinder permite adăugarea mai multor informații despre tine: șase poze, o descriere de 492 de caractere, locul de muncă, școala, setarea unei melodii de pe Spotify și asocierea contului de Instagram.

Pentru a avea succes pe această aplicație de dating, folosește replici de agățat pe Tinder.

aplicația de dating tinder
Tinder este aplicația de dating la care apelează cei mai mulți oameni, atunci când vor să cunoască pe cineva.

Bumble

Cea de-a adoua aplicație gratuită de întâlniri din România este Bumble. Aceasta se aseamănă foarte mult cu Tinder, dar are o caracteristică specială. Aici, femeile sunt primele care trimit mesaj, evitând, în acest fel, mesajele deranjante din partea bărbaților.

Pe Bumble, atunci când cineva este interesat, glisează spre dreapta și așteaptă ca femeia să îi trimită mesaj în maximum 24 de ore. Prin urmare, această aplicație a venit în rândul acelor femei, care erau deranjate inutil de bărbați de care nu se simțeau atrase.

Bumble este o aplicație prietenoasă și cu persoanele gay. Atunci când două persoane de același sex sunt conectate, dispare restricția primului mesaj, astfel că oricine poate iniția conversația.

aplicația de dating bumble
Cea de-a adoua aplicație gratuită de întâlniri din România este Bumble.

Happn

O altă aplicație de dating populară la noi în țară este Happn. Aceasta ajută persoanele care s-au întâlnit pe stradă sau într-un alt loc și nu au avut curajul să își vorbească. Happn îi pune în contact pe cei care au aplicația instalată în telefon și creează o legătură. Dacă ambele persoane își dau „like” reciproc, mesageria se activează și conversația poate începe.

Pentru a interacționa cu persoana de care îți place, ai la îndemână două unelte: Like și Hello. Like-ul este anonim, iar Hello îți dezvăluie identitatea și poți începe să porți o conversație.

aplicația de dating happn
Happn îi pune în contact pe cei care au aplicația instalată în telefon și creează o legătură.

Lovoo

Nu multă lume știe de Lovoo. Această aplicație te pune în legătură cu oameni care au aceleași pasiuni ca și tine, grație radarului care detectează utilizatorii de Lovoo din apropiere. Algoritmul este unul interesant și ar trebui încercat de persoanele care vor să cunoască pe cineva cu interese comune cu ale lor.

aplicația de dating lovoo
Această aplicație te pune în legătură cu oameni care au aceleași pasiuni ca și tine.

MeetMe

MeetMe este acea aplicație care te ajută să intri în contact cu persoane care locuiesc în zona ta sau cu utilizatori din întreaga lume. Aplicația îți permite să publici videoclipuri cu tine, care vor fi apoi comentate de alți utilizatori.

aplicația de dating meetme
MeetMe este acea aplicație care te ajută să intri în contact cu persoane care locuiesc în zona ta sau cu utilizatori din întreaga lume.Adauga un comentariu