BZI LIVE

LIVE VIDEO – Top Special BZI LIVE! Dialog de zile mari cu dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în România și în lume alături de incisivul jurnalist Iosefina Pascal

Publicat: 22 iun. 2022

Joi, 23 iunie 2022, începând cu ora 14.30, este programată o ediție-dialog BZI LIVE specială (via Zoom) alături de incisivul jurnalist Iosefina Pascal. Dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în România, dar și despre continuarea protestelor de la pompă, detalii și informații despre distrugerea agricultorilor.

Iosefina Pascal va mai aborda subiecte precum introducerea unor noi taxe şi impozite, scandalul din coaliţia de guvernare, asaltul făcut de SRI şi directorul Hellving, dar şi despre pericolul de la graniţa ţării noastre în ceea ce priveşte bolile care se răspândesc în Ucraina, Republica Moldova şi Rusia.

Iosefina Pascal a fost consilier de europarlamentar, are o activitate civică fructuoasă. Ea este realizator la News România și lucrează la Radio Gold FM România unde are producții de un real impact și succes.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu