Curiozitati

Topul celor mai amuzante insulte din istorie

Publicat: 14 oct. 2013

O replica data de fostul premier britanic Winston Churchill unui parlamentar socialist ocupa prima pozitie intr-un top al celor mai amuzante insulte din istorie.

Winston Churchill a fost acuzat la un moment dat ca era beat in public. Acuzatia a venit din partea parlamentarului laburist Bessie Braddock, o politiciana cu simpatii socialiste. Fostul premier britanic, celebru pentru ironiile sale, a reactionat imediat, raspunzand in felul urmator: „Draga mea, esti urata. Maine, eu voi fi treaz, insa tu vei fi tot urata„.

Replica data de fostul premier britanic ocupa prima pozitie intr-un top al celor mai amuzante insulte din istorie, informeaza Daily Mail. In primele 10 pozitii ale topului se regasesc si alte nume celebre, precum Barack Obama, Groucho Marx, Noel Gallagher si Elizabeth Taylor.

Pe locul al doilea se afla o replica rostita de Barack Obama, dupa ce Sarah Palin a incercat sa faca o gluma spunand ca singura diferenta dintre un pitbull si o mama al carei fiu joaca fotbal european este rujul de buze. In replica, presedintele american a spus: „Poti sa pui ruj de buze pe un porc. Dar el ramane un porc”.

Locul al treilea este ocupat de o replica rostita de pianistul Liberace, ca raspuns la o cronica negativa facuta de un critic muzical: „Va multumesc pentru cronica dumneavoastra foarte amuzanta. Dupa ce am citit-o, am ras tot drumul catre banca”.

Locul al patrulea: Noel Gallagher, vorbind despre Robbie Williams: „Te referi la acel dansator gras din Take That?”.

Locul al cincilea: Winston Churchill, dupa ce a fost deranjat in timp ce era la toaleta de catre lordul purtator al sigiliului regal: „Spune-i ca nu pot sa ma ocup de doua rahaturi in acelasi timp”.

Locul al saselea: Frank Sinatra, vorbind despre Robert Redford: „Ei bine, cel putin si-a gasit iubirea adevarata – ce pacat ca nu se poate casatori cu el insusi”.

Locul al saptelea: Elizabeth Taylor, despre barbatii alaturi de care a jucat in filme: „Unii dintre cei mai buni actori alaturi de care am jucat au fost caini si cai”.

Locul al optulea: Groucho Marx: „Mosteneste frumusetea de la tatal ei. El este chirurg plastician”.

Locul al noualea: Bette Midler, despre printesa Anne, care nu este o femeie foarte frumoasa: „Iubeste natura, in ciuda a tot ceea ce natura i-a facut”.

Locul al zecelea: Liam Gallagher, vorbind despre Victoria Beckham: „Ea nu poate nici macar sa mestece guma si sa mearga in linie dreapta in acelasi timp, daramite sa scrie o carte”.

Topul celor mai amuzante insulte din istorie a fost realizat pe baza unui sondaj la care au participat peste 2.000 de cetateni britanici. Sondajul a fost realizat pentru a marca lansarea pe Blu-ray a filmului „Behind The Candelabra„, o pelicula inspirata din viata si cariera pianistului Liberace.loading...

Adauga un comentariu