National

Topul celor mai nesigure orase din Europa. Iata pe ce loc se claseaza Bucurestiul si care sunt cele mai sigure orase

Publicat: 02 ian. 2017
1
Calitatea vietii in orice tara scade semnificativ atunci cand siguranta personala este in pericol. Asa se intampla atunci cand traiesti intr-un loc marcat de crime si alte infractiuni, si exista teama de atentate teroriste. 
 
 
Mercer, una dintre cele mai mari firme de consultanta de resurse umane din lume, a lansat Indexul anual de Calitate a Vietii, unul dintre clasamente referindu-se la zonele sigure in care sa traiesti si sa lucrezi.

Citeste si: Ion Cristoiu: A inceput Cel de-al Treilea Razboi Mondial

In clasament apar orase pe baza datelor din 2015, astfel ca recentele atacuri teroriste din Europa nu au fost contabilizate. Acestea vor fi luate in considerare pentru clasamentul de anul viitor.
 
Topul celor mai nesigure orase din Europa 
12. Paris
11. Londra
10. Bucuresti
9. Zagreb
8. Riga
7. Roma
6. Madrid
5. Budapesta
4. Sofia
3. Atena
2. Belgrad
1. Kiev. 

Cele mai sigure orase din lume se afla in vestul Europei
 
In ciuda problemelor de securitate din ultimii ani, calitatea vietii in Europa de Vest ramane cea mai inalta din lume. Viena este in continuare pe primul loc, pentru a optulea an la rand. Este urmat de alte doua orase din spatiul germanofon, Zurich, pe locul 2 si Munchen, pe 4. Singurele orase din afara Europei care intra in top 5 sunt Auckland, din Noua Zeelanda si Vancouver, din Canada.
Adauga un comentariu