Eveniment

Topul celor mai plictisitoare vedete din lume

Publicat: 27 sept. 2012

Arata bine, tin la imaginea lor insa nu fac nimic notabil, tocmai de aceea sunt cele mai plictisitoare vedete din lume.

Starleta americana Kim Kardashian a fost desemnata cea mai plictisitoare vedeta din lume, intr-un sondaj realizat de revista Parade.

In sectiunea "Pop Culture" a acestui sondaj, Kim Kardashian s-a clasat pe primul loc, cu 29% din totalul voturilor cititorilor revistei Parade.

Pe locul al doilea s-a clasat actorul Charlie Sheen, iar podiumul a fost completat de Snooki, o actrita din reality show-ul american "Jersey Shore".

Pe locurile urmatoare s-au clasat Lindsay Lohan si Donald Trump.

In cadrul aceluiasi sondaj, Mariah Carey si Nick Cannon au ocupat prima pozitie la sectiunea "Craziest Baby Names" (Cele mai nebunesti nume pentru bebelusi). Carey si Cannon au devenit in primavara acestui an parintii unor gemeni care au primit numele Monroe si Moroccan.

Actrita Emma Stone  s-a impus la sectiunea "Most Likely to Succed from Harry Potter" (actrita cu cele mai mari sanse de a reusi in cariera dupa incheierea francizei "Harry Potter"), iar actorul Ryan Reynolds s-a clasat pe primul loc la sectiunea "The Royal Sister's Suitor" (Cel mai bun partener pentru sora regala) – 22% dintre cititori au considerat ca actorul canadian ar fi iubitul perfect pentru Pippa Middleton, sora ducesei Catherine de Cambridge. In aceeasi sectiune, Jake Gyllenhaal si Leonardo DiCaprio s-au clasat la egalitate pe locul al doilea, cu 18% din totalul voturilor.loading...

Adauga un comentariu