Cinema

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile

Publicat: 29 mai 2013

Iron Man 3, al carui protagonist este Robert Downey Jr., productie lansata relativ recent, a reusit sa intre in grupul exclusivist al filmelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

Pana acum, Iron Man 3, al patrulea film in care Downey imbraca armura de metal, a reusit sa aduca incasari de 1,14 miliarde de dolari la nivel mondial, depasind Transformers: Dark of the Moon, lansat in 2011, relateaza BBC.

Avatar si Titanic raman filmele „fabrici de bani” din toate timpurile, depasind, in ceea ce priveste incasarile, suma de 2 miliarde de dolari, situandu-se, astfel, pe primele doua locuri ale clasamentului. Avengers Assemble si ultimul Harry Potter se situeaza pe locurile 3, respectiv 4.

Desi Iron Man 3 continua sa se afle in box office, aducand oamenii la cinema, misiunea de a depasi incasarile Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (de 1,34 de miliarde de dolari), lansat in 2011, nu este una simpla.

Daca se fac insa ajustari in ceea ce priveste inflatia, invingator la capitolul castiguri, in toate timpurile, este Gone With the Wind.loading...

Adauga un comentariu