News Flash:

Topul restaurantelor iesene

24 Noiembrie 2002
1429 Vizualizari | 0 Comentarii
Principala preocupare a oricarei firme trebuie sa fie satisfacerea deplina a clientilor si a nevoilor pe care acestia le au la un moment dat. Tocmai pentru a raspunde acestor nevoi variate, localul Select si-a dezvoltat, pe langa traditionalele si recunoscutele servicii de restaurant, cofetarie sau patiserie si servicii de catering. Indiferent de numarul persoanelor sau de tipul manifestarii organizate, de la aniversari, targuri si expozitii, inaugurari sau evenimente culturale si pana la simpozioane si congrese, localul Select asigura toate serviicile specifice unor astfel de evenimente. In functie de solicitarile clientilor, localul poate asigura de la sandwichi-uri, gustari reci, produse de cofetarie si patiserie, cafea si toata gama de bauturi, pana la gustari calde si cele mai sofisticate si exotice mancaruri. •Calitate si promptitudine Toti beneficiarii serviciilor de catering sunt foarte atenti atunci cand isi aleg firma furnizoare pentru ca este in joc chiar propria lor imagine. De aceea, totul trebuie sa fie ireprosabil. De la calitatea si savoarea produselor servite, competenta si amabilitatea personalului, bunul gust si ineditul amenajarilor pana la promptitudinea cu care sunt furnizate toate aceste servicii. Localul Select trateaza fiecare dintre aceste aspecte cu maximum de seriozitate. Astfel, in functie de numarul persoanelor participante, nu este nevoie decat de cateva ore pana la maximum 3 zile pentru a pune la punct si cel mai mic detaliu. De asemenea, daca locatia aleasa este alta decat cea a localului, transportul cade in grija exclusiva a celor de la Select. Iar in ceea ce priveste calitatea produselor si a personalului, totul este garantat de insasi imaginea si traditia restaurantului Select. Nu este de mirare ca numeroase firme private dar si institutii cum ar fi fundatia World Vision, Centrul Cultural German sau Centrul Cultural Francez, pentru a enumera doar cateva dintre ele, au devenit clienti traditionali ai localului Select. •Reteta saptamanii la restaurantul Select Cotlet Fantezie Ingrediente: cotlet 300g, bacon 40g, branza topita feliata 40g, oua 1buc, faina 30g, pesmet 200g, ulei 100g, sare, piper. Se portioneaza carnea, se bat bucatile cu ciocanul si se condimenteaza. Se taie baconul in felii subtiri. Pe fiecare bucata de carne se aseaza o felie de bacon si una de branza. Se impacheteaza cu grija, apoi se trec prin faina cu pesmet. Se prajesc in ulei. Preparatul se serveste cald cu diferite garnituri din legume. Pofta buna! IRINA (Ovidiu TINTILA)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 24 queries | Mysql time :0.020571 (s)