Actualitate

Topul restaurantelor iesene: „Restaurant Mara”

Publicat: 05 mart. 2000
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:10557;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Str. 14 Decembrie 1989 nr. 11; tel. 032/276.023; 032/276.024

In noiembrie 1999, restaurantul Mara s-a saturat de titulatura „fast-food” pe care a detinut-o ani in sir si printr-o radicala renovare de stil si imagine s-a transformat intr-un local intim si cochet, situat la cativa pasi de Piata Unirii.
Feriti de forfota si zgomotul strazii, puteti savura aici mancaruri traditionale romanesti, dar asta „in principiu”, pentru ca la Mara vi se poate pregati orice reteta, chiar daca nu e trecuta in meniu.
Decorul in stil rustic este realizat cu lemnarie aparenta si piatra de rau. „S-a pornit pe ideea ca lemnul folosit la amenajarea restaurantului il va lucra un batran mester lemnar din Bucovina, recomandat de fostul arhitect sef al Iasului; din pacate, mesterul a murit, asa ca am ramas pe moment fara specialist in lemn”, ne-a declarat patroana restaurantului, dna Munteanu. Cel mai cerut fel de mancare, recomandat cu caldura tuturor clientilor, sunt parjoalele moldovenesti, care cu tot cu garnitura costa 28.000 de lei. O surpriza pe care v-o pregateste restaurantul: pentru un meniu complet – din partea casei – un desert gratuit.
Daniel Alexandru Barliga

Adauga un comentariu