Viata de cuplu

Topul zodiilor care doresc razbunare dupa o despartire

Publicat: 09 oct. 2018

Privesc lumea in alb si negru, la fel si loialitatea sau tradarea. Le poarta un imens respect fostilor parteneri in cazul unei despartiri cordiale, dar nu vad decat rosu in fata ochilor daca au fost tradati.

Taur. Taurul apreciaza coerenta, dispretuieste schimbarea si are tendinta de a ramane prea mult in relatii disfunctionale. Pune pasiune, este loial si energic in relatie, iar o despartire reprezinta un mare soc pentru acest nativ. Dupa terminarea unei relatii, Taurul este de neclintit, excluzand orice impacare. Priveste lumea in alb si negru, la fel si loialitatea. Este respectuos fata de fostul partener in cazul unei despartiri cordiale. Daca a fost tradat, Taurul nu vede decat rosu in fata ochilor si doreste razbunare, scrie elitedaily.com.

Berbec. Berbecul este ambitios, competitiv si temperamental, asa ca va puteti imagina ca o despartire nu va fi deloc usoara pentru el. Dupa divort, un Berbec va cauta razbunare, aceasta manifestandu-se prin dorinta de a avea mai mult succes decat fostul partener. Acest lucru nu inseamna ca se va arunca intr-o noua relatie. Daca un Berbec este parasit, va face orice sa reinvie relatia. Toate eforturile pe care le va depune sunt doar satisfacerea nevoii de a castiga. Dupa reimpacare, comportamentul lui se schimba rapid.     

Rac. Racul are o „carcasa“ tare care protejeaza interiorul lui sensibil. Pleaca de la premisa ca partenerul merita toata increderea, dar incheie cu rapiditate relatia daca este tradat. Post-despartire, un Rac se simte nesigur pe sine, suparat si dezamagit. Are toate simturile dezvoltate si ar putea avea schimbari de dispozitie extreme dupa o despartire. S-ar putea sa trimita mesaje de iubire fostului partener, iar in urmatoarea ora sa-i scrie cat de mult il uraste. Racul are puterea de a se reconstrui dupa o despartire, dar separarea este o lovitura extrem de dura pentru el.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit